FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica îl atenționează pe Dan Petrescu: "Obișnuiește-te cu asta!" » Săgeți către CFR: "Mă sperie aceste lucruri"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 21:44

Mihai Stoica continuă declarațiile după reacția lui Dan Petrescu de la finalul meciului terminat de CFR la egalitate cu Poli Iași, scor 1-1. Oficialul FCSB explică de ce i se pare normal ca toate echipele care încurcă FCSB sau CFR să se bucure zgomotos. 

" Steaua a pierdut 10 puncte cu Astra și Poli Iași. Practic, am luat două din 12. CFR Cluj a făcut 12 puncte din 12 cu ele în sezonul regulat. Dane, obișnuiește-te că toate echipele vor să te încurce, vor să iasă din anonimat!

Și nu mă refer aici la Gigi Mulțescu, pentru că el are o carieră în spate. Dar jucătorii echipelor fără obiectiv clar vor să câștige, e normal. Qaka, Platini, Jo, vor și ei să joace să-și tripleze salariile. E normal ca echipele să se bucure când ne încurcă pe noi sau pe CFR.

Noi nu insinuăm nimic la faptul că Viitorul s-a bucurat. Mă sperie aceste declarații ale CFR-ului. Păi noi cu Viitorul ce să mai zicem, a fost o perioadă când ne-au făcut pilaf. La fel cu Iași, când eram 11 la 10 și mingea era numai la ei", a zis Mihai Stoica la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
169060557063831
Stefan Anghel  •  24 Aprilie 2018, 22:38

se pare ca dan pinalty aplica dictonu latin :"veni,facut scandal,arrivedurci"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează