FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 1-1

MM Stoica, în război cu oamenii din conducerea CFR-ului! Atac direct la adresa stelistului: "Nu mai ascundeți incompetența în spatele unor acuze"

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 17:39

Bogdan Mara, managerul sportiv al lui CFR Cluj, le-a răspuns oficialilor steliști, care au acuzat că echipa "feroviară" e favorizată de arbitri. MM Stoica este principala țină a conducerii ardelenilor. 

"Gigi Becali a făcut cea mai pertinentă analiză. A zis că Steaua n-a jucat nimic, deși are jucători de valoare. Declarațiile pe care ei le-au dat despre arbitraj au avut succes. Golul lui Urko Vera a fost perfect valabil. Referitor la faultul lui Nouvier, dacă urmărim atent reluarea, vedem că jucătorul nostru atinge mingea. Domnul Hațegan a arbitrat corect. Dar presiunile au avut efectul lor.

Dan Petrescu n-a spus nimic de MM Stoica, iar el îl tot acuză. Nu știu cum poate să spună dânsul asta. Noi am dat 20 de goluri date, cum stăm cu fundul în poartă? Să-și aducă aminte MM Stoica de faptul că Unirea Urziceni, echipa campioană, a fost creația lui Dan Petrescu, nu a lui.

Nu poți să-ți ascunzi incompetența în spatele unor acuze asupra CFR-ului. Mă refer aici și la MM Stoica, și la Nicolae Dică. MM a mâncat o pâine cu Dan Petrescu la Urziceni, tactica era aceeași și atunci și o lăuda. Acum și-a schimbat părerea. Să se uite la ei în vestiar!

Să le fie rușine față de Gigi Becali! Le-a pus la dispoziție cei mai buni jucători din Liga 1. MM să aibă puțin respect față de cluburile din Liga 1 și față de CFR. Să nu mai vorebească niciodată de echipa noastră și de Dan Petrescu. Să ne respectăm mai mult!", a zis Bogdan Mara la TV Digi Sport.

CFR Cluj a terminat la egalitate partida cu FCSB de pe teren propriu, scor 1-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
485809194904413
Costel Tudor  •  23 Septembrie 2017, 08:18

Draga Bogdane , ii ceri prea mult acestui pușcăriaș fara cei șapte ani de acasa si fara caracter ! Vinovați de aceasta situație sunt in primul rând cei de la GSp care il promovează zilnic prin 2,3 postări ! Este inadmisibil !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Septembrie 2017, 21:09

Si uite-asa, un meci pitic va fi tinut minte printr-un scandal mare. Si fara rost.

896192067117678
Nello Milano  •  22 Septembrie 2017, 20:50

MARA TE CREDEAM OM SERIOS IAR TU CE FACI TE BAGI IN SEAMA CU ..*** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează