FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a povestit un moment penibil din cantonamentul FCSB: „Quaresma chiar l-a întrebat pe Teixeira”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 10:12

Harlem Gnohere (31 de ani) l-a pus într-o situație jenantă pe Filipe Teixeira în fața celebrului mijlocaș al lui Beșiktaș, Ricardo Quaresma, în timpul unui stagiu de pregătire al roș-albaștrilor. 

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a povestit că Ricardo Quaresma a rămas șocat de kilogramele în plus ale jucătorilor roș-albaștrilor, printre care Gnohere și Alibec la vremea aceea, și i-a transmis asta lui Filipe Teixeira, cei doi portughezi fiind buni colegi.

„E o problemă pe care Gnohere nu vrea să o rezolve. Mare păcat, mai rar aşa calităţi, cum finalizează. În momentul în care va intra într-o concurenţă, probabil că se va schimba. Mie mi-a fost jenă, când am stat în acelaşi hotel cu Beşiktaş, în cantonament.

Toţi erau la sală, toţi arătau impecabil. Iar noi aveam câţiva jucători supraponderali. Quaresma, care se cunoştea bine cu Teixeira, i-a zis: "De ce aveţi jucători aşa graşi?", a povestit Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Și Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Gnohere pentru kilogramele în plus:

„Problema se pune acolo în față. Îl ai pe ”Bizonul”, Gnohere. El trebuie să înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu e posibil să vii cu nu știu câte kilograme în plus. Este un jucător foarte bun, dar randamentul ar fi altul dacă ar avea mai puține kilograme”.

Citește și:

Alt caz Stoian la FCSB? Gigi Becali și MM Stoica, făcuți praf pentru noua țintă la transferuri: „Nu poate juca vârf împins, «specialiștilor»! Dumnezeu cu mila!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  23 Mai 2019, 18:29

Asa gras cum e,Gnohere e cel mai bun atacant strain din ultimii 20 de ani in Romania.A facut fata si in Europa,dand goluri,cu toata grasimea sa

cluj_cluj
cluj_cluj  •  23 Mai 2019, 13:47

Quatesma chiar l-a intrebat pe Texeira. Care vi antrenor ma ca nu m-am prins... texeira a zis aifonu din buzunaru lu ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează