FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica se ia de Budescu și face o dezvăluire despre Denis Alibec!

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 22:46

MM Stoica anunță că relațiile dintre el și Denis Alibec sunt mult mai bune, ba chiar "fantastice". În schimb îl ceartă pe Constantin Budescu pentru faptul că s-a luat de Dică după ce l-a schimbat la pauza meciului cu CS U Craiova. 

"Am o relație senzațională cu Denis Alibec. A avut o perioadă neagră, în care era tot timpul supărat. L-am rugat să iasă zâmbind la antrenament. Se autoizolase, acum e din nou asimilat de colectiv.

Relația mea cu el e fantastică. Am fost supărat, e adevărat, dar îmi trece repede. El nu e un tip fals, să vorbească pe la spate", a zis MM Stoica la TV Digi Sport. 

...despre Constantin Budescu: "Nu mi-a plăcut reacția lui Constantin Budescu. Niciodată nu e ok, pentru tine în primul rând, să vorbești despre  deciziile antrenorului. Budi a greșit grav după meciul cu Craiova, dar si după cel cu Viitorul, când a zis că se așteaptă la orice. A fost o replică ușoară.

Nu există un jucător special, există echipă pentru mine. Luați meciurile noastre fără Budescu și Alibec și veți avea o surpriză, se poate câștiga un meci fără oricine. Nu e normal să ai o asemenea declarație. Budescu a greșit grav cu declarațiile. E clar că n-au fost declarații fericite". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  25 Aprilie 2018, 14:12

MM se baga in seama ca sa-l impresioneze pe Jijica,ca-n rest nici copiii nu-l iau in seama.Poate -i da ca din greseala Budi una cu mingea peste tartacuta de la patruj' de metri cand sta si el pe margine la antrenament , ca un chibit ! Mai ales , cand pune pe el treningul ala galben ca sa creada strainii ca e si el vreun fost jucator pe la Steaua ! CORNEL FRANCO

168813470573140
Narcis Lăzărescu  •  25 Aprilie 2018, 13:35

MM ne arată încă o dată că a ajuns la nivelul maxim de incompetență și tupeu. Fără Budescu Faci Ce Spune Becali era sub Viitorul acum A câștigat singur singurel cu o echipă de sub mediocri cu aere, trei sau patru meciuri. Este clar un jucător decisiv. Dar pt *** care visa că elimină Lazio, e clar că albul e negru și invers. Acum e fan Alibec : o nulitate absolută și rusinoasă și ii face morală lui Budescu.Păi nu o fi în regulă să comentezi ce zice un mare antrenor ca Dică, dar să dai cu pumnii în spectatori, e în regulă, stimate specialist în nimic MM? "Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește pomană! MM știe foarte bine doar acest lucru și din postura de cerșetor la poarta Ciobanului vrea sa ne spună povestea" Specialistului". Cine vrea, să îl creadă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  25 Aprilie 2018, 13:25

Domnul Meme,se mai ponteaza muncitori pe blat pentru a le lua salariile fictive la otelaria din Galati?Sau ai uitat,ca a trecut ceva vreme...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează