FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica vrea pace cu Dan Petrescu: "Fără el nu știu dacă erau în play-off"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 22:15

Mihai Stoica îngroapă scandalul de la distanță cu Dan Peterescu și îl laudă pe antrenor, crezând că doar datorită lui CFR Cluj se află în acest moment în lupta pentru titlu. 

"Faptul că Dan Petrescu este un antrenor de calibru este indiscutabil. Meritele sunt ale lui pentru faptul că CFR Cluj este în lupta pentru titlu. Fără el nu știu dacă intrau în play-off.

El este omul din cauza căruia noi avem probleme în lupta pentru titlu. Eu știu cum își motivează și pregătește jucătorii, am lucrat împreună. Dar trebuia să folosesc injuriile pe care le-a adus. I-am și zis, l-am rugat să mă înțeleagă că ne luptăm pentru ceva.

Nu l-am jignit, el în schimb m-a jignit. Nu mi-a pronunțat numele, or asta e cea mai mare jignire. Din punctul meu de vedere acum conflictul e stins", a zis MM Stoica la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Aprilie 2018, 09:48

Tu in general nu stii nimica.

gicab
gicab  •  25 Aprilie 2018, 06:13

Lasă ca la facultate nu ti a mers canoe roate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează