FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FCSB

Moment amuzant cu Lăcătuș » De ce îi spune "Steaua" echipei lui Gigi Becali

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 13:39

Marius Lăcătuș, șeful secției de fotbal a CSA Steaua, nu s-a obișnuit cu numele de FCSB al liderului din Liga 1.

"Fiara" a vorbit despre lupta la titlu și a pronunțat numele " Steaua" când s-a referit la FCSB, deși el era unul dintre cei mai aprigi contestatari ai echipei lui Gigi Becali.

"Cred că Viitorul, dacă vrea să își păstreze șansele, trebuie să câștige meciul direct de etapa viitoare. Dacă nu îl va câștiga, cred că șansele lor la titlu vor scădea foarte mult. Dinamo? Depinde de rezultate. Dacă va ști să profite de un eventual rezultat care să le convină în jocul dintre Steaua și Viitorul sau dacă va reuși o victorie împotriva celor de la FCSB, atunci sigur că va intra și ea în lupta la titlu", a declarat Lăcătuș la TV Sport.ro.

Întrebat de ce a folosit numele "Steaua" și "FCSB" în aceeași frază, Lăcătuș s-a amuzat: "Le mai schimb, așa, să nu se obișnuiască lumea cu un singur nume".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (102)
valentinn10
valentinn10  •  22 Aprilie 2017, 11:00

lacatus , stoica, piturca si alti frustrati pe care Becali nu-i baga in seama , turbeaza , crapa de oftica , daca maine ii cheama Gigi la palat imediat fug , poata, poate li se ofera ceva , nu le-ar fi rusine ...de nasatui...

700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  22 Aprilie 2017, 08:26

PAI MAI LACA TOCMAI ASTA E DOVADA CA NICI TU NU CREZI IN CSA. PENTRU CĂ LUMEA ESTE OBIȘNUITĂ CU STEAUA DECI DACA PRONUNTAI CSA. TE CREDEAM

700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  22 Aprilie 2017, 08:24

INCA O DOVADĂ CĂ NU POTI DUPA DOUAZECI DE ANI SA I SPUI FCSB PENTRU NOI STELISTI CAT VA EXISTA VA FI STEAUA INDIFERENT CA VREA SAU NU VREA TALPAN CASA SSU MAI STIU EU CINE .CEL MAI TRIST E CA UNI GEN STOICA PITURCA SI CARE O MAI FI IN LOC SA CEARA SA SE FACA DREPTATE TREC DE PARTEA CSA. OARE VOI CREDETI CA DACA CSA. AVEA DOVEZI M-AI REZISTA BECALI DOVADA CA DI LACTRIBUNAL UNI II DĂI DREPTATE LUI BECALI ALTI CSA.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează
Close