FOTBAL  »  Superliga  »  COMENTARIU

Cătălin Moroșanu, comentariu violent despre palma încasată de Alexa de la Anamaria Prodan: „O lipeam de perete!”

Cătălin Moroșanu, comentariu deplasat despre lovitura aplicată de Anamaria Prodan
Cătălin Moroșanu, comentariu deplasat despre lovitura aplicată de Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 17:35

Luptătorul Cătălin Moroșanu (35 de ani) a avut un comentariu deplasat la adresa incidentului de anul trecut, când Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa.

  • CONTEXT: Pe 13 iulie 2019, la finalul partidei dintre Astra și Gaz Metan Mediaș, agentul Anamaria Prodan l-a lovit cu palma în figură pe Dan Alexa, antrenorul giuriuvenilor în acel moment. 

Cătălin Moroșanu, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din România, a văzut abia acum imaginile. Acesta a avut o reacție deplasată, violentă.

Cătălin Moroșanu, comentariu violent

„Mamă, mamă, dar ce croşeu i-a dat. Tu ai văzut cum a dat? Dacă eram eu în locul lui Alexa... Sincer, nu am dat niciodată într-o femeie, dar să ferească Dumnezeu să vină o femeie să-mi dea una, că o lipesc de perete. Alexa e băiat finuţ. E drăcoasă Anamaria, o cunosc. Am mai avut un proiect de televiziune şi e foarte înţepată. Nu mai era unde e acum altfel. Se pare că i-a ieşit şi aici ce şi-a propus. Depinde de fiecare acum. El a fost un gentleman. Dacă mie venea şi-mi dădea una, o lipeam de perete. Nu aş accepta niciodată asta, nu am dat niciodată într-o femeie", a declarat Cătălin Moroșanu pentru Look Plus. 

VIDEO / Dan Alexa, lovit de Anamaria Prodan 

Citește și alte știri despre Anamaria Prodan: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan a sunat la GSP, după articolul despre încălcarea regulamentului: „Hello! Ai scris că am făcut numai dezastre pe unde am trecut!”

Anamaria Prodan a semnat cu un nou antrenor: „Am mare încredere în el! M-a cucerit”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
remarque
remarque  •  11 Iunie 2020, 11:26

comentariul deplasat facut de Catalin Morosanu despre ce? Despre gestul deplasat al Prodancai? Gestul este palpabil, ceva intamplat, nu doar vorbit. Comentariul este ceva despre o situatie impotetica, in care Prodanca l-ar lovi pe Morosanu. Putea sa fie mai elegant Catalin. Elegant in comentariul cu pricina spun. Ca sa fie politically corect. Ca mai nou asta conteaza.

xxrapi
xxrapi  •  10 Iunie 2020, 22:49

"CONTEXT: Pe 13 iulie 2019, la finalul partidei dintre Astra și Gaz Metan Mediaș, agentul Anamaria Prodan l-a lovit cu palma în figură pe Dan Alexa, antrenorul giuriuvenilor în acel moment. " Despre ce "vorbim"?! Dupa aproape un an? Nu mai exista SUBIECTE de presa? Cam NASOL! ( M-as mira sa fie 'editat"comentariul meu)

enigmaticul
enigmaticul  •  10 Iunie 2020, 21:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează