FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Motivul incredibil pentru care Alibec refuză să dea cu capul în minge

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 15:04

O statistică recentă a scos la iveală faptul că Denis Alibec (27 de ani), atacantul Astrei, n-are niciun gol marcat cu capul în întraga sa carieră, deși a jucat la echipe importante precum FCSB sau Viitorul.

Gheorghe Mulțescu, antrenorul său de la formația giurgiuveană, a încercat să explice în cadrul unei conferințe de presă motivul pentru care Alibec nu lovește mingea cu capul.

”Singurul minus este lovitura de cap. Îi e frică, aşa am înţeles. În copilărie s-a lovit la cap şi îi e frică să mai dea cu capul. Dacă îi vine mingea, dă, în duel cu un apărător. Dar altfel nici nu are rost. Ce să facă cu ea? O opreşte pe nas ca morsa? Nu are rost să se expună”, a declarat Mulțescu.

"Nu prea am dat goluri cu capul. Nu antrenez asta în prezent, e cam târziu să mai învăț acum, la aproape 28 de ani. Când am dat gol cu Chiajna, în amical, eram tare mândru de mine", spunea Denis Alibec într-un interviu pentru GSP în luna septembrie.

”Dacă pleacă în iarnă la o echipă bună şi pe bani mulţi, e şi clubul mulţumit, atunci e clar că poate să plece. Niciodată nu a adus în discuţie ideea de a pleca în iarnă. Nu-l văd jucând numai în Turcia. Este un jucător aproape complet” Gheorghe Mulțescu, antrenor Astra

Citește și: Alibec a primit o misiune specială de la Șumudică + Reacția surprinzătoare a lui Denis când a fost întrebat care e cel mai bun fotbalist din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  25 Octombrie 2018, 17:02

Sau poate pentru ca asa i-au recomandat medicii!Jucatorul declara intr-un interviu, ca la fcsb a jucat avand :"semipareza" ,adica miniaccident vascular cerebral!Iar medicii i-au zis ca risca sa faca infarct!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează