FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 1-2

Motivul pentru care a răbufnit Andrei Cristea după înfrângerea cu Viitorul: "Mi-a zis că asta e problema"

Foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial
Foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 13:57

Finanțatorul lui Poli Iași, Horia Sabo, spune că ”decarul” Andrei Cristea a acuzat lipsa soluțiilor în apărare: ”Am căutat fundași și-n vară, dar n-am găsit care să merite. Monitorizăm câțiva, însă până la iarnă n-avem ce face”.

Poli a bifat vineri, la 1-2 cu Viitorul, al doilea eșec consecutiv și al 5-lea în total de la startul campionatului. Iar căpitanul Andrei Cristea a arătat cu degetul și spre conducere: "Cei din club știu bine ce ne lipsește. Se vede și în joc. Dar asta este, ăștia suntem, nu avem ce face".

Finanțatorul ieșenilor, Horia Sabo, a exclus din start o problemă financiară: "Suntem cu banii la zi". Și afirmă că l-a întrebat și el pe Cristea la ce anume s-a referit: "Mi-a zis că problema e lipsa soluțiilor în apărare, mai ales atunci când apar suspendați sau accidentați, și că în vară ar fi trebuit aduși mai mulți jucători de profil defensiv".

Omul de afaceri băimărean susține însă că în mercato estival, directorul sportiv Tibi Selymes și antrenorul Flavius Stoican "s-au uitat și după fundași, dar n-au găsit jucători care să merite. Acum monitorizăm câțiva, însă până la iarnă, când se deschide o nouă fereastră de transferuri, n-avem ce face". 

16
goluri a încasat Poli în 11 meciuri de campionat. Are una dintre cele mai slabe apărări din Liga 1

2
jucători importanți, cu profil defensiv, le-au lipsit ieșenilor cu Viitorul: Sin (suspendat) și Mihalache (accidentat)

Vezi și: VIDEO+FOTO Viitorul bate Poli Iași pentru a 6-a oară la rând, scor 2-1 și urcă pe locul 2 în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează