FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Motivul pentru care Becali a fost refuzat de impresarul unui jucător din Liga 1: "Nu e pregătit de Steaua"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 17:46

FCSB i-a făcut o ofertă mijlocașului stânga Cosmin Bîrnoi, de la ACS Poli Timișoara, însă impresarul fotbalistului de 19 ani susține că jucătorul nu este interesat de un transfer în acest moment.

Cristea Opria, impresarul lui Bîrnoi, a declarat că jucătorul nu este încă pregătit pentru un transfer la FCSB și că nu va putea evolua la fel de mult pentru roș-albaștri, comparativ cu șansele care i se oferă la Timișoara.

"Mi-a zis Rică Neaga că are o ofertă de la FCSB, dar am zis că nu ne interesează deocamdată. Jucătorul nu este pregătit pentru Steaua la ora actuală. Și nu va putea juca așa cum joacă la ACS Poli. Bârnoi nu este deocamdată de Steaua", a spus Opria la TV Dolce Sport.

Pe lângă Bîrnoi, FCSB l-a dorit și pe Andrei Artean, mijlocaș central de 23 de ani, dar ambele oferte au fost declinate de Opria (detalii AICI). 

"Știam că Neaga trebuia să aibă o întâlnire cu patronul FCSB înaintea jocului cu Astra. Și după jocul cu Astra am înțeles că nu s-a materializat nimic. Bârnoi îl are impresar pe Opria. Din moment ce nu s-a mai continuat discuția, nu pot să-mi dau seama. Ne-ar ajuta banii, știți că avem datorii"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli, la TV Dolce Sport

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează