FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craioveanu a dezvăluit motivul plecării lui Bergodi de la CS Universitatea Craiova: „Atunci s-au răcit relațiile”

Gică Craioveanu (52 de ani) a încercat să explice motivele demisiei lui Cristiano Bergodi (56 de ani) de la CS Universitatea Craiova.
Gică Craioveanu (52 de ani) a încercat să explice motivele demisiei lui Cristiano Bergodi (56 de ani) de la CS Universitatea Craiova.

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 22:04 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 22:23

Gică Craioveanu (52 de ani) a încercat să explice motivele demisiei lui Cristiano Bergodi (56 de ani) de la CS Universitatea Craiova. 

  • Mirel Rădoi, actualul selecționer, este alegerea lui Mihai Rotaru pentru banca lui CS Universitatea Craiova. Detalii AICI!
  • Corneliu Papură este antrenorul interimar al oltenilor. Detalii AICI!

„Crezi că i-a impus cineva vreun jucător? Lui Mister i-a făcut mult rău meciul de la Tbilisi. Atunci poate s-au răcit puțin relațiile între el și club. Au fost câteva neînțelegeri cu câțiva jucători, cred. Eu nu înțeleg decizia, dar e a lui. Sorin Cârțu a avut multă încredere în el”, a declarat Craioveanu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Craioveanu: „Rădoi ar avea liniște la Craiova”

„Mangia știu de ce a plecat. Și-a dat demisia pentru că i s-a întâmplat un lucru pe care nu pot să îl spun. Nu e legat de Mihai Rotaru. Chiar a ținut la Mangia. Ceva extrafotbalistic. Sunt absolut convins că Rădoi ar avea liniște la Craiova. Suntem stabili economic, avem cele mai bune condiții din România”, a comentat Craioveanu. 

VIDEO. Cristiano Bergodi și-a anunțat plecarea de la echipă

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

EXCLUSIV Surse: Mirel Rădoi lasă naționala pentru CS Universitatea Craiova! Acord de principiu cu Mihai Rotaru

Cine e acum favorită la câștigarea titlului în Liga 1: schimbări importante față de startul sezonului » Surprinzător: Dinamo le ia fața revelațiilor!

Citește și:

„Bun venit, Iulian Cristea!” » A fost dat afară de Rapid, iar astăzi a fost prezentat la noua echipă din Superliga
Superliga
„Bun venit, Iulian Cristea!” » A fost dat afară de Rapid, iar astăzi a fost prezentat la noua echipă din Superliga
Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”
Liga Campionilor
Corina Caragea, abordată de un superstar la finala Champions League » Replica fotbalistului a șocat-o: „Poftim? Am crezut că nu văd și nu aud bine!”
S-au încheiat barajele pentru promovarea în Liga 2 » 5 echipe au obținut calificarea, iar 4 învinse vor mai primi o șansă
Liga 2
S-au încheiat barajele pentru promovarea în Liga 2 » 5 echipe au obținut calificarea, iar 4 învinse vor mai primi o șansă

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (18)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  12 Noiembrie 2020, 23:02
Postat de suporterucv pe 11 Noiembrie 2020, 18:30

Du-te ma cu Clujul tau d-aici ...!! E vorba de pasiune, de emotii, de trairi intense (si la bine si la greu).....intr-un cuvant de o stare de spirit unica. N-au legatura aici campionatele sau cupele castigate !! E vorba de iubire si atat !! Niciodata Clujul n-a trait si nu va trai pasiunea oltenilor pt echipa lor favorita (U Craiova - veche, actuala si viitoare). Oltenii cand privesc un meci, sufera maxim si se bucura maxim. Clujenii doar privesc !! Cam asta-i diferenta...PS. apropos ...ce medie de spectatori ati avut cand castigati titluri ?? si mai demult si acum ??..si repet ...castigati titluri !

Păi atunci de ce vă mai înscrieți in campionat? Faceți-vă un campionat al Craiovei unde sa jucați intre voi cu pasiuni, emoții şi trăiri.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  12 Noiembrie 2020, 22:56
Postat de Sutiman Ilie pe 11 Noiembrie 2020, 22:58

Ești prea prost! Nu vreau sa întru în detalii. Craiova câștiga campionate când toți erau contra lor. Adică armata, poliția. Era greu sa faci asta. Acuma voi aveți spatele sus de tot și amărâți care investesc la fcsb, Craiova sau toate celelalte sunt înșelați pe față. Trebuie sa facă front comun și sa va distrugă, vrem ca ciuma asta de CFR sa dispară. A-ți crescut pentru ca a-ți furat, a fost ușor sa aduceți jucători când ați fost ajutați. Nu uitați cum ați luat anul asta campionatul, i-ați păcălit și data asta ca se joaca un meci și care câștigă ia campionatul. Bai Dă-l dracu se joaca un campionat, și veniți și spuneți ca se joaca un meci. Dar de ce dracu se mai joaca meciurile? Sa se zică la început, x și y joaca un meci și care câștigă este campioana. Craiovei ii trebuia un egal, iar la ce s-a întâmplat i-ați demoralizat de tot. La asta nu va gândiți, decât cum sa se fure. Cred ca Becali, rotaru și toți ceilalți trebuie sa facă front comun, care este mai aproape sa fie ajutată pentru anu se mai ajunge aici. A câștigat o echipa pe nedrept, apoi a mai rămas unele iar pe nedrept în liga 1. A fost un campionat de ***. CFR este ciuma acestui campionat cum era steaua și Dinamo pe timpuri, când celelalte echipe erau furate, și nu aveau drept sa vorbească. Voi acuma aveți puterea și mafia lângă voi, amărâți ăștia ce au?

Nu sint nici macar suporter al CFR-ului. Am dat doar un exemplu. Faptul că n-ați cistigat campionatul de 30 de ani este o realitate. Restul sint baliverne. Ziceai ca nu vrei sa intrii in detalii, dar ai scris o intreaga polologhie. Cine-i prost aici?

883758598355956
Adrian Fulgos  •  12 Noiembrie 2020, 22:49
Postat de Serban Ion pe 11 Noiembrie 2020, 16:19

Ba voi franarii nu cunoasteti aceasta traire numita "Stare de spirit"..Voi la ora actuala cunoasteti doar sa furati campionate sa jucati cel mai urat fotbal din lume si sa cereti pomeni de la toti ptr cateva rezultate pozitive UEL..Cine dracu se uita la voi ba??Cativa ardeleni inceti la minte si cativa pripasi pe meleagurile astea..Sunteti cea mai urata echipa din Romania. Craiova asa cum e ea starneste pasiuni pe care voi nu le intelegeti si nu le simtiti amortitilor.. Avea dreptate cineva mai sus. LA CRAIOVA E SUD AMERICA..Nici aia nu au mari rezultate dar au un suflet imens pe care il consuma foarte mult cu fotbalul..Si ca sa fac o paralela mai aproape de mintile voastre molcome Un mare scriitor si jurnalist a plasat Craiova pe o axa care i face cinste cel putin prin felul in care oamenii o iubesc si traiesc ptr ea..Este axa Marseille, Napoli, Craiova Cu cele mai iubite echipe si cei mai patimasi suporteri..Dupa Sud America bineinteles dar foarte asemanatare. Asa ca tu ardelene sau ce oi fi Vezi de franarii tai amarati ca nu poti simti tu desore ce vorbeste lumea aici..

Ți-ai batut gura degeaba. Nu sint frinar. Nici macar suporter al CFR-ului. Am dat Cluj-ul ca exemplu. Şi comparația cu Sud America este o aiureală tipică. Brazilia are cele mai multe cupe mondiale cucerite. Cum n-au rezultate?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează