FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Motivul-surpriză pentru care Bokila a ales CFR-ul: "Antrenorul lor chiar mi-a inspirat încredere!"

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 22:24

Jeremy Bokila a venit în România, unde a ales să joace pentru CFR Cluj, deși a fost la un pas de a evolua la Dinamo. Ovidiu Hoban a contat mult în alegerea destinației atacantului congolez. 

Bokila, atacant în vârstă de 28 de ani, ținut să-i trimită un mesaj lui Cosmin Contra

"Am vrut să încerc altceva și cunosc CFR-ul încă de când eram în România. Am vorbit cu antrenorul, iar Dan Petrescu mi-a inspirat încredere. De aceea am ales CFR.

Antrenorul mi-a spus că Ovidiu Hoban a venit și el. Poate de aceea am și ales să vin aici, pentru că voi juca împreună cu cineva cu care am mai jucat" a declarat Jeremy Bokila la TV Dolce Sport.

...despre Dinamo: "Vreau să îmi cer scuze. Inițial am vrut să merg acolo, dar pentru moment am ales CFR Cluj, deoarece la CFR este mai bine din punct de vedere financiar. Jucăm fotbal, nu jucăm gratis. De aceea am ales așa. Îi cer scuze lui Cosmin pentru că m-am răzgândit", a mai spus Jeremy Bokila.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
planetfun
planetfun  •  23 Iunie 2017, 10:27

Motivul este "sunt fotbalist, nu joc pe gratis"

daniaania
daniaania  •  23 Iunie 2017, 10:01

Pai este normal sa mergi unde este liniste la echipa si bani !!!! Am vaz comentariul la Contra, vroia sa vina de mila la Dinamo jucatorul de era asa ofensat ????

gicab
gicab  •  23 Iunie 2017, 08:24

Nu va trece mult și vom auzi iar ca CFR a intrat in insolventa

Vezi toate comentariile (75)
Comentează