FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 1-1

Mulțescu, neînvins de 4 meciuri: "Aștept propunerea de prelungire a contractului"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 22:40

Gigi Mulțescu și-a felicitat jucătorii după egalul dintre Viitorul și Astra, scor 1-1, însă spune că echipa sa e obosită din cauza lipsei unui lot numeros. Antrenorul de 66 de ani are 3 victorii și un egal în ultimele 4 meciuri.

"Vreau să-i felicit pe jucători că au stat în picioare până la final. Am acuzat oboseala după 4 meciuri în 10 zile. Dacă eram atenți în primele 15 minute, puteam să avem 2 sau 3-0. După aceea Viitorul a dominat jocul, e o echipă cu jucători tineri și foarte tehnici. E o echipă foarte bine organizată, cu trasee de joc. Puteam să și câștigăm, puteam să pierdem. 

N-avem soluții pe toate posturile. Azi am venit cu 4 atacanți în lot, pentru că nu aveam alți jucători.

Noi ne jucăm șansa până la sfârșit. Eu aștept propunerea de prelungire de la Astra. Am contract acum până în vară, apoi vom vedea", a declarat Mulțescu la Look TV.

"Eu mă simt bine, echipa a luat un punct. Am fost dominați, dar până la urmă am luat un punct. Ne luptăm pentru un loc în cupele europene"
 Abang, marcatorul golului Astrei

CLASAMENT

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează