FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO 2-2

Mulțescu nemulțumit după remiza cu Dinamo! Își desființează un jucător: "Înveți la copii și juniori asta! Și trezit din pat trebuie să dai bine de acolo"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 22:49

Gigi Mulțescu a reacționat după remiza cu Dinamo, scor 2-2. Antrenorul celor de la CS U Craiova se plânge de subțirimea lotului. 

"A fost un meci nebun. A început bine pentru noi, eu zic că am fost cu un pas înaintea lor. Până la pauză lucrurile au fost bune, ne-a mers bine strategia.

Repriza a doua am jucat 15-20 de minute echilibrat. Dar ei au început să pună presiune pe careul nostru și au reușit să înscrie și grație unor greșeli ale noastre.

Dumitraș nu are voie să dea pe lângă minge acolo. Respingi cu latul de acolo, înveți la copii și juniori. Și când te ridici din pat trebuie să cunoști acest lucru.

Noi am avut o groază de avantaje, dar din păcate n-am reușit să marcăm mai mult. Din păcate, nu putem să câștigăm mereu. Nu avem precum Steaua trei garnituri.", a zis Gigi Mulțescu la LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Aprilie 2017, 12:29
Postat de dansy pe 23 Aprilie 2017, 10:34

Bravoo! Esti corect.

asa sunt mereu,mersi oricum ! craiova este o echipa buna,din pacate nu are un lot,dar cred ca din vara se pot schimba lucrurile,si au plecat si strainii aia,din motive de indisciplina !

dansy
dansy  •  23 Aprilie 2017, 10:34
Postat de andyandrei2015 pe 23 Aprilie 2017, 00:21

adevarul asta este,craiova nu are rezerve,felicitari multescu,ai facut din *** -bici,si cu steaua ati jucat bine in toate meciurile,dar noi am castigat ,asta e viata !

Bravoo! Esti corect.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Aprilie 2017, 00:21

adevarul asta este,craiova nu are rezerve,felicitari multescu,ai facut din *** -bici,si cu steaua ati jucat bine in toate meciurile,dar noi am castigat ,asta e viata !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează