FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 2-2

Mulțescu răspunde atacurilor dinamoviștilor: "Am jucat pentru Champions League, nu pentru alții!"

Bancu și ceilalți olteni au scos sufletul din bucureșteni
Bancu și ceilalți olteni au scos sufletul din bucureșteni

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2017 00:00

Mulţescu le răspunde roș-albilor, care i-au acuzat pe olteni că n-au evoluat și împotriva FCSB-ului cu aceeași dăruire.

Enervaţi că au pierdut şansa de a se mai lupta la titlu, "câinii" au lansat acuze grave la adresa oltenilor, cum că aceştia nu şi-au apărat corect şansele cu FCSB, iar cu alb-roşiii "şi-au dat viaţa pe teren". Gazeta l-a contactat pe antrenorul Universității, Gheorghe Mulţescu, pentru a comenta acuzele ce vin din Ştefan cel Mare.

- Domnule Mulţescu, Contra şi jucătorii săi vă reproşează că "nu aţi stat capră" cu Dinamo aşa cum aţi făcut-o cu FCSB. Cum comentaţi?
- Am rămas fără cuvinte! Ce poţi să mai spui la aşa ceva? Sper că a fost doar o exprimare greşită, aruncată la nervi.

- Care e realitatea?
- Ce capră, domnule?! E simplu: ei şi-au jucat şansa la titlu, iar noi ne-am apărat şansele pe care le mai aveam pentru locul doi, care duce în preliminariile Champions League. Şi am jucat şi pentru suporterii noştri. Ştie toată lumea ce rivalitate istorică există între Știința şi Dinamo. Pentru fani, o victorie cu "câinii" conta enorm.

- Dinamoviştii sunt deranjaţi că elevii dumneavoastra s-au bucurat excesiv după egalare.
- Eu zic că ar trebui să se simtă mândri. Te bucuri excesiv doar atunci când dai gol unei echipe mari. Eu zic că Dinamo este un club mare, deci e normal să fii exuberant când îi dai gol. Într-un fel îi înţeleg și pe adversari, nu e uşor să fii egalat în ultimele faze de joc. Am păţit-o şi eu, e greu de dus aşa ceva.

"Nu mă interesează ce spun cei de la Dinamo, ci doar ce se întâmplă la echipa mea. Atât!"
Andrei Ivan, atacant CSU Craiova

"Zlatinski ne-a înjurat, probabil aşa i se transmite de la club, să aibă ura asta față de noi. Sper să aibă răutatea asta şi contra celorlalte contracandidate, deși nu se vede asta momentan"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

"Jegurilor, cu Steaua v-aţi pus capră, cu noi vă daţi viaţa!"
Cosmin Contra, după partidă, către vestiarul oltenilor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  24 Aprilie 2017, 15:16

Poate ai vrut sa spuI CODIFICATULE SOOS ,CA DINAMO ESTE COSMARUL LUI FCSB(sau cum ii ziceti voi steaua?).

gogu2005
gogu2005  •  24 Aprilie 2017, 13:14
Postat de Ion Minciu pe 24 Aprilie 2017, 10:13

Eu cred ca se face o confuzie.Aceasta este intretinuta de presa din motive care-mi scapa.CSU nu este echipa Craiovei.Echipa Craiovei este Stiinta lui Mititelu sau nu.CSU este o copie craioveana nereusita bagata pe gat oltenilor.A fost creata printr-un abuz al FRF,Prmaritei Craiovei si cu bani fara de urma.CSU a aterizat direct in B.Pana si Scornicesti-ul a urcat treapta cu treapta pana in A.Culori,imn,anturaj toate sunt facute pt.a induce in eroare suporterii olteni.Dealtfel ,acestia simt "falsul" asa ca nu se inghesuie la meciurile CSU-lui.E pacat ca au achiesat la aceasta pacalealasi fosti fotbalisti ai Stiintei.

mititelu e rugat sa cante la alta masa. cu stiinta lui cu tot.

gogu2005
gogu2005  •  24 Aprilie 2017, 13:13

si cam de unde are gsp aceste informatii in conditiile in care nu are acreditari? oare le inventeaza? cine din redactie a jucat rolul lui multescu? i-a luat si pastilele ca sa fie mai credibil?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează