FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Multinaționala Sepsi » Străinii fac legea la Sfântu Gheorghe! Echipa lui Neagoe domină un top unde CFR era lider

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 21:33

Sepsi poate fi considerată revelația primei părți a sezonului 2018-2019. Cu 33 de puncte, echipa lui Neagoe e pe locul 4 în Liga 1, la egalitate cu Viitorul lui Hagi.

Mai mult, formația covăsneană a propus și câțiva tineri talentați naționalei U21. E vorba despre Adrian Rus și Florin Ștefan. Dar a adus în prim-plan și străini care au luat ochii echipelor mari din Liga 1: Ibrahima Tandia, Marko Simonovski și Gabriel Moura.

"Poligloții" Ligii 1

De fapt, formația din Sfântu Gheorghe este echipa care dă străinilor cele mai multe șanse de a se remarca în Liga 1. În primele 21 de etape, 11 jucători au adunat în total 181 de prezențe în Liga 1, devansând categoric Gaz Metan și CFR, recunoscute și ele pentru numărul de străini pe care îl folosesc. 153 de prezențe au adunat cei ai Mediașului și 148 cei ai campioanei.

Viitorul romena

La polul opus se află echipa lui Gică Hagi. 45 de meciuri au adunat puținii străini ai Viitorului, cu De Nooijer și Lyes Houri ca lideri. Dacă la echipa "Regelui" e deja o obișnuință, schimbarea la Sepsi e majoră. Anul trecut, în aceeași perioadă a anului, străinii din echipa lui Neagoe aveau doar 51 de prezențe, printre codașe din acest punct de vedere.

Și CFR-ul este în scădere

Liderul din Liga 1 a făcut o modă din a testa fotbaliști străini. A și dat câteva lovituri, a avut performanțe, atât în campionat, cât și în Champions League. Ardelenii sunt o destinație preferată pentru străinii care vin în România, totul începând din sezonul 2007/2008. Totuși, numărul este în scădere în ultimele 3 sezoane, când CFR s-a mai îndreptat și către fotbaliști din România.

9străini a avut Neagoe pe teren în 14 dintre cele 21 de etape

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  24 Ianuarie 2019, 09:19

Ajuta-i Doamne ! Este o incercare ce merita sa aiba succes. Poate in acest fel se trezesc si guvernantii nostri lacomi si iubitori de sine si de vacante pe 45000 de dolari o noapte !!!

chris_bu67
chris_bu67  •  24 Ianuarie 2019, 09:04
Postat de fairplayromania pe 24 Ianuarie 2019, 02:25

Sepsi Campioni !!!! Ole, ole !!!

Vise plăcute,somn ușor!vă puteți transfera în labdaruga maghiară,poate acolo luați titlul!

fairplayromania
fairplayromania  •  24 Ianuarie 2019, 02:25

Sepsi Campioni !!!! Ole, ole !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează