FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureșan e ”Bruce Willis”! :D  » Noi detalii din culise: puciul din Gruia a reușit pe jumătate

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 20:44

Iuliu Mureșan n-a mai venit la serviciu la club, dar rămâne ”greu de ucis”, adică de înlăturat, cu toate că Neluțu Varga a luat în calcul schimbarea lui cu Marian Copilu. 

În 1988, a apărut pe ecrane "Greu de ucis", "Die hard" în original, cu Bruce Willis pe afiș, un film de succes, care a avut și patru nominalizări la Oscar.

În 2018, o parte dintre conducătorii actuali ai campioanei CFR Cluj au vrut și vor să-l demită pe Iuliu Mureșan, președintele grupării începând cu 2001. Doar că planul a reușit pe jumătate, momentan, nu se știe dacă va avea succes până la capăt.

La începutul săptămânii, au apărut informații cum că Iuliu Mureșan a fost dat afară de patronul Neluțu Varga încă de duminică. "Muri" n-a mai apărut la meciul cu CSU (0-0), n-a mai venit la serviciu, și-a pus secretara să-i împacheteze lucrurile de la biroul de la club. Informațiile spuneau că Varga vrea să-l numească în locul lui pe Marian Copilu, care să se întoarcă în Gruia alături de Bogdan Mara și Edward Iordănescu. "Mazilirea" e greu de realizat încă, oficial, fiindcă trebuie trecută prin Consiliul de Administrație.

"Trebuie o conducere profesionistă"

Ștefan Gadola, unul dintre cei cinci membri ai CA de la CFR Cluj, a declarat miercuri dimineață, la GSP Live: "Zâmbesc când văd toate discuțiile. N-a fost niciun Consiliu de Administrație în care Iuliu Mureșan să fie demis! Din punctul meu de vedere, Iuliu Mureșan a condus clubul când CFR Cluj a avut cele mai frumoase performanțe. Există un respect pentru asemenea oameni. Eu n-am informații că Iuliu ar fi făcut ceva sau n-ar fi făcut ceva. N-am avut discuții cu alți membri ai conducerii că se va ține vreo ședință sau să avem vreo întâlnire".

Întrebat clar ce-ar trebui schimbat la CFR Cluj, Gadola a replicat: "Trebuie să fie o conducere profesionistă. Iuliu Mureșan este! Echipa întreagă trebuie să fie profesionistă. Să aducă jucători buni, să facă achiziții bune, să motiveze jucătorii". 

"Este exclus ca în această săptămână să fie convocată o ședință. Sunt membru în CA, știu acest lucru, acolo se iau toate deciziile. Sunt reguli foarte clare. Sunt frământări, au fost multe schimbări, ceea ce nu e bine, dar sunt pozitiv și sper că va funcționa clubul bine mai departe"
Ștefan Gadola, membru CA al CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
daniaania
daniaania  •  04 Octombrie 2018, 10:25

Daca mai ramane Muresan este clar ca nu are demnitate si tot circul asta face rau echipei si clubului. Rusine !!!!!!!!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  04 Octombrie 2018, 07:09

Cand v-am zis *** cu povestile astea nu m-ati crezut... acum o dati la intors...vai de palaria voastra de "ziaristi"... PS: *** e tot in concediu?....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  04 Octombrie 2018, 00:43

Eu as zice ca e cam cat vreo trei de Bruce Willis

Vezi toate comentariile (22)
Comentează