FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Mureșan explică plecările în lanț de la CFR: "Oricum eram prea mulţi în club!" + Iordănescu a renunțat la clauza fabuloasă de reziliere

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 19:53

Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a lămurit situația de la club. Antrenorul Edi Iordănescu a fost demis după 3 meciuri și înlocuit de Antonio Conceicao. Odată cu tehnicianul de 40 de ani au plecat și 3 oameni din conducere: managerul Bogdan Mara, vicepreședintele Marian Copilu și șeful scoutingului, Marius Bilașco.

"Am hotărât să aducem un alt antrenor, aşa că l-am adus pe Antonio Conceicao. E un antrenor foarte bun în care avem încredere. Vreau să-i mulţumesc lui Edi Iordănescu şi, în acelaşi timp, să-i cer scuze că s-au întâmplat toate acestea şi că s-a luat decizia schimbării. Îi doresc baftă şi sper să reintre foarte repede în circuit.

Edi a avut o clauză de reziliere în contract, dar, până la urmă, a fost o reziliere amiabilă. Nu pot să dau detalii, dar nu s-a ajuns la suma care e scrisă în contract. A cântărit şi meciul cu Malmo, pentru că rar s-a întâmplat în istoria CFR-ului să nu tragă şut pe poartă. Dar sunt şi alte motive care nu pot fi făcute publice.

Am avut o listă de cinci antrenori, dar am ajuns cu toţii la concluzia că Toni e cel mai potrivit. Are o viziune portugheză asupra echipei şi cred că o să-şi pună amprenta asupra jocului. Probabil vor fi nişte modificări, nu multe, pentru că nu are cum să le facă atât de repede.

În ceea ce-i priveşte pe Bogdan Mara şi pe Marian Copilu, nu vom aduce înlocuitori pentru ei, pentru că, după părerea mea, oricum eram prea mulţi în club şi asta era o problemă" , a declarat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

  • Edi Iordănescu a rezistat pe banca "feroviarilor" doar o lună, în care a apucat să încaseze un singur salariu, de 15.000 de euro. Conform clauzei de rezilere, dacă nu s-ar fi înțeles cu antrenorul, campioana României ar fi trebuit să scoată din buzunar 700.0000 de euro!

Meciurile lui Edi Iordănescu la CFR Cluj au fost următoarele:

  • 1-0 cu Craiova în Supercupă;
  • 1-1 cu Botoșani în Liga 1;
  • 0-1 cu Malmo în preliminariile Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
maxp
maxp  •  27 Iulie 2018, 15:19

Si omul e ***?! Sau ma rog, poate deschide el in curand un proces si vedem ca nu s-au inteles atat de bine. Altfel, in locul lui le ceream banii fara ezitare, e o mizerie ce se intampla acolo. Ce spun ei, nu s-a mai intamplat sa nu traga sut pe poarta?! Ei s-au uitat la la ultima parte a campionatului recent incheiat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  27 Iulie 2018, 06:45

Se mai indoieste cineva ca in spatele acestui malefic personaj, Iuliu Muresan, este acelasi Arpad Paszkany?

vicol_vali
vicol_vali  •  27 Iulie 2018, 04:38

Şi să-l ferească Dumnzeu pe Becalii să ajungă U Cluj în prima ligă. L***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează