FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

Mureșan îi face o surpriză plăcută lui Petrescu și anunță: "Cu el ne-am făcut strategia pentru sezonul următor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 20:23

Iuliu Mureșan a vorbit despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. De asemenea, a anunțat că amenda de 100.000 de lei primită azi de Petrescu de la Comisia de Disciplină va fi plătită de club.

"Obiectivul nostru principal este să-l păstrăm pe Dan Petrescu, nu să-l aducem pe Budescu. Varianta câştigătoare este Dan Petrescu.

Am făcut strategia cu el pentru sezonul viitor, e cel mai bun antrenor pe care l-am avut la club. Am reuşit să luăm titlul după şase ani de pauză.

Îi dăm toată încrederea în continuare, mai are un an de contract cu noi şi eu cred că va rămâne la echipă”, a spus Iuliu Mureşan, la TV Telekom Sport.

...despre amenda de 100.000 de lei: "Orice ar fi făcut Petrescu, noi am luat titlul cu el, are un merit foarte, foarte mare, aşa că amenda va fi plătită de club".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
bazileon
bazileon  •  26 Mai 2018, 07:07

Chestie de imagine. Plateste clubul, dar ii retine din leafa.

valyomanyd
valyomanyd  •  25 Mai 2018, 22:09

In replica la declaratia lu' Muresan, clubul Fcsb a anuntat ca amenda lu' Becali o plateste Vasi :)))))))

ill7ven
ill7ven  •  25 Mai 2018, 21:53
Postat de dinamo_fan pe 25 Mai 2018, 21:41

frumos din partea lor desi in felul asta Petrescu nu o sa inteleaga nimic.

Petrescu nu mai are 13 ani, daca nu s-a invatat minte pana acum, asa ramane. Plus ca, la cati bani are, probabil 21K nu-l ustura asa tare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează