FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutare surpriză la Dinamo! Un fost arbitru a fost numit director sportiv: "Dinamo este Corabia din poezia lui Esenin"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 14:22

Anton Heleşteanu, fostul director sportiv de la FC Botoșani, a fost numit în organigrama clubului Dinamo pe aceeași poziție.

Tony Heleșteanu, 48 de ani, fost arbitru, este noul director sportiv de la DinamoÎn urmă cu câteva zile, Heleșteanu și-a dat demisia de la FC Botoșani, unde a activat ca director sportiv în ultimii 3 ani.

"Dinamo reprezintă, pentru mine, împlinirea unui vis de adoslescent, mai exact de a face parte din clubul pe care-l admir și îl susțin. Cunosc și înțeleg foarte bine ce înseamnă istoria și tradiția acestui club. Repet, am această convingere pentru că este o diferență între a cunoaște și a înțelege. După un ciclu de 5 ani la FC Botoșani, unde cred că echipa din Moldova a realizat lucruri importante în fotbal și a ajuns până în cupele europene, mi-am dorit ceva mai mult, o provocare mai mare. Un mesaj pentru suflarea dinamovistă? Pentru mine, Dinamo este Corabia din poezia mea preferată a lui Esenin. După o viață de om, ea nu s-a scufundat, așa cum mulți au vrut în fiecare an"Anton Heleșteanu

În trecut, acesta a mai fost și în conducerea celor de la FCM Târgu Mureș și FC Vaslui. Heleșteanu a ieşit din arbitraj în 2007, când avea doar 37 de ani, din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicat şi din cauza prestaţiilor extrem de slabe de pe prima scenă.

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Superliga
Adrian Mititelu acuză o conspirație la retrogradare: „Au vrut să pună mâna pe jucători la preț de «dumping»”
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (21)
rocky2
rocky2  •  27 Iunie 2018, 21:47
Postat de miloguuu pe 27 Iunie 2018, 15:42

domnul Becali este un om deosebit.

Bai Crotalie, mai lasa truismele!:)))

 •  27 Iunie 2018, 20:40

Deocamdată este Titanicul de Mircea Badea.

gannicus2014
gannicus2014  •  27 Iunie 2018, 16:38
Postat de fcsbnuesteaua pe 27 Iunie 2018, 16:24

Ce ai facut bre cu " şeapca " aia rosie si decolarata ??? Ai ascuns-o in " ABC-dar" de cand te-am gasit pe facebook te-ai ascuns ...te-ai facut spartanus ...

netotule, n-ai nimerit-o, pe fb nu puteai sa-ti gasesti altceva decat fratii la fel de prostanaci ... si nici nu ti-ai dat seama ca sunteti rude =))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează