FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Mutări masive în Superliga: „5-6 jucători nu mai intră în vederile noastre, vin alți 5-6-7”

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, anunță mișcări de trupe în această iarnă la piteșteni.
Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, anunță mișcări de trupe în această iarnă la piteșteni.

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2023 11:51 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 11:51

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, anunță mișcări de trupe în această iarnă la piteșteni.

Stanciu vorbește despre „5-6” jucători care urmează să se despartă de gruparea din Trivale și de „5-6-7” întăriri.

La FCSB scapă cine poate! Au plecat 2, urmează 5 » Caz incredibil: se desparte de roș-albaștri după 1 minut!
FCSB
La FCSB scapă cine poate! Au plecat 2, urmează 5 » Caz incredibil: se desparte de roș-albaștri după 1 minut!

Daniel Stanciu, director executiv FC Argeș: „Mergem pe varianta cu jucători străini”

Sunt cinci-şase jucători care vor fi anunţaţi de staff-ul tehnic că nu vor mai intra în vederile noastre. Pentru doi sunt ceva discuţii de a pleca la alte cluburi. 

În afară de Mario Zebic, vor veni încă trei jucători, după-amiază (n.r. - ieri) vor fi prezenţi la antrenament şi suntem în discuţii în acest moment cu încă doi şi cred că vom închide negocierile. Sunt cinci-şase-şapte jucători care vor completa acele plecări. 

Avem discuţii şi cu un jucător cu meciuri în picioare în Liga I, care să respecte regula U21. În mare mergem pe varianta cu jucători străini, pentru că e foarte greu să găseşti jucători români liberi în momentul ăsta, dar trebuie să completăm şi lista de români”, a declarat Stanciu într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

⬜️🟪 | Conferința de presă pentru lansarea apei scoasă în colaborare cu APA DIN NOY. Totodată, la această conferință de presă, în urma comentariilor suporterilor de pe conturile de socializare ale clubului, dar și de pe grupurile dedicate fanilor, Daniel Stanciu a ținut să clarifice o serie de aspecte importante legate de clubul nostru. P.S.: Ne cerem scuze pentru așteptarea prelungită, dar sperăm că aspectele pe care le-am clarificat să răspundă întrebărilor pe care le-ați lansat în mediul online, în ultimele zile. Ne dorim și lucrăm zi de zi la o comunicare mai bună și proactivă cu suporterii alb-violeți. Totodată, vă promitem că încercăm ca în ce mai scurt timp să implementăm transmisiunea LIVE a conferințelor de presă.

Posted by Fotbal Club Arges Pitesti on Thursday, January 5, 2023

FC Argeș i-a transferat în această iarnă pe Andrei Tîrcoveanu (25 de ani, mijlocaș ofensiv) și Mario Zebic (27, stoper). L-a vândut pe Alexandru Ișfan (22, extremă dreapta) la CS Universitatea Craiova. Ramon Gașpar (19, mijlocaș ofensiv) urmează să fie împrumutat

Daniel Stanciu, director executiv FC Argeș, despre...

  • decizia de a efectua cantonamentul de iarnă în țară: „Avem condiţii foarte bune de pregătire la Piteşti. Timpul este foarte scurt, vor veni şase-şapte jucători noi şi atunci ar fi fost greu să fim plimbaţi pe avioane, să mergem în Antalya, acolo unde exista varianta să fi mers. De aceea am preferat să ne pregătim pe plan local, pentru că avem condiţii foarte bune aici”
     
  • Arnold Garita: „Nu există niciun interes al Rapidului pentru Garita şi nu există niciun interes al nostru să îl dăm pe Garita. Nu are rost să discutăm, Garita este un jucător important pentru noi, în care ne punem speranţe până la finalul contractului, încă un an şi jumătate. Indiferent ce ofertă ar veni nu ne interesează plecarea lui Garita"
     
  • plecarea lui Ișfan la CSU Craiova: „Transferul lui Işfan este de 650.000 plus TVA, cu un procent la un eventual transfer ulterior. Plecarea lui Işfan a venit în câteva ore, a fost dorinţa celor de la Craiova de a-l transfera, şi a jucătorului, şi este normal să nu blocăm un jucător de perspectivă. Ne-am bucurat că Işfan a avut această ofertă. Noi nu am vrut să îl vindem, dar trebuie să ne completăm un buget"

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

CFR Cluj, lovitură în mercato! Nelu Varga a transferat un campion al României: „L-am luat, e jucător de națională”

Câmpanu II sau noul Cicâldău? Ișfan nu vine la CS Universitatea Craiova într-un moment de vârf al carierei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează