FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-0

Mutu a răbufnit la conferință, enervat de titlul de pe GSP.ro » De ce nu are dreptate "Briliantul"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 17:09

"Bratu l-a bătut pe Mutu cu copiii!", a titrat GSP.ro la finalul partidei Dinamo - FC Voluntari 2-0. Antrenorul oaspeților s-a arătat deranjat și a replicat la conferința de presă: "Și în tur Dinamo a aliniat o echipă de copii, iar Voluntari a luat atunci 4!". 

Mutu a făcut referire la meciul tur, când "câinii" s-au impus la Voluntari, 4-2, iar antrenor la ilfoveni era Claudiu Niculescu.

Numai că atunci Bratu a folosit o echipă destul de mult schimbată față de azi. 

În teren erau Penedo, Marici, Katsikas, Hanca, Mahlangu și Pesici. Dintre ei, azi a mai intrat doar Mahlangu, care a început meciul ca rezervă. 

În schimb, au fost folosiți Muțiu, Corbu, M. Popescu și Olteanu, iar pe parcurs au intrat Cristi Vasile și Longher, în timp ce atunci de pe bancă au venit fotbaliști ca Nemec și Palici. 

Cum a arătat Dinamo la meciul tur:

Penedo - Dudea, Marici, Katiskas, R. Grigore - Hanca, Mahlangu, D. Nistor - Moldoveanu, D. Popa, Pesici

Au mai jucat: Palici, I. Gheorghe, Nemec

Media de vârstă: 26 de ani și o lună 

*jucătorii cu numele îngroșat nu au jucat azi 

Cum a arătat Dinamo IERI:

Muțiu - Corbu, M. Popescu, R. Grigore, Olteanu - I. Gheorghe, Dudea, Nistor - Moldoveanu, D. Popa, Salomao

Au mai jucat: C. Vasile, Mahlangu, Longher

Media de vârstă: 22 de ani și 11 luni 

*jucătorii cu numele îngroșat nu au jucat în tur

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
306640699727631
Nae Ionescu  •  25 Mai 2018, 11:23

...mutu trebuie sa inceapa cu liga a doua sau chiar cu a 3-a. adica lacatus merge acolo iar el nu? lacatus a antrenat si fcsb si alte echipe asa ca ... nea cu tatoo-ri si ceasuri scumpe sa ne lase!

306640699727631
Nae Ionescu  •  25 Mai 2018, 11:22

sint citeva imagini cheie cu mutu. la ultimul meci avind pe banca de antronor pe claudiu niculescu este aratat mutu care tragea cu ochiul la vecinul nu stiu cine ce scria ceva. apoi la mai toate meciurile are o "mina" cind intra si pe percurs devine paralel cu jocul . a uit la el cit de paral este cu antrenoratul. nu are habar de nimic. se bazeaza pe tatoo-uri si pe nu stiu ce facaturi de jucator cel putin spre final cum ar fi fost. in rest paralel total. ar fi trebuit sa inceapa cu echipa din alta liga cu pusti asa cum a fost bratu. el ar trebui sa taca in fata lui bratu chiar daca are pretentii de mare fost jucator. bratu este facut sa fie antrenor si a muncit mult. este realisti si stie sa riste. si lui ii mai trebuie putin staif sa nu fie atit de coleric si sa aiba stapinire de sine . cred ca mai toti astia tineri au nevoie de discurs de o arta a speech-ului pentru ca se pare ca nu o au. au de invatat de la fostii mari antrenori. demnitatea se cistiga greu iar amestecul cu tarina face sa te manince porcii. ast ar trebui . insa pentru mutu este prea mult . mutu se bazeaza pe ajutoare ca sa scape pe fondul unor probleme mari la voluntari. nu a fost facuta schimbarea fara o smecherie. claudiu nu mai era in gratiile lui dinamo decind l-a refuzat pe negoita si atunci? atunci sa vina mutu... poate , poate in meciurile cu dinamo... iata ca nu. sint convins ca bratu nu ar fi acceptat vreo smecherie.. s-ar fi dus totul de ripa. a jucat cinstit si bine a facut. mu

spinoza
spinoza  •  25 Mai 2018, 04:12

Mutu e antrenor? Zic.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează