FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VOLUNTARI 1-0 / 0-3 LA PENALTY-URI

Mutu anunță schimbări majore la Voluntari! I-a dat replica și lui Marica: "Să intre și el în meseria asta și apoi să vadă cum e"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 20:24

Adrian Mutu anunță schimbări masive la Voluntari după salvarea de la retrogradare în dauna Chindiei Târgoviște. "Briliantul" a ținut să-i răspundă și lui Ciprian Marica, după ce fostul coechipier de la națională l-a criticat. 

"A fost un meci greu, dificil, cum ne așteptam. O neatenție ne-a costat și am ajuns la penalty-uri. Acolo am fost mai lucizi. Nu m-am uitat la penalty-uri, am avut o cădere de calciu. Am fost la vestiar, dar m-am întors.

Mă bucur că obiectivul a fost îndeplinit. N-a fost ușor, mi-am asumat acest risc și mi-am îndeplinit obiectivul. E doar un început. Vreau mai mult.

Vreau să stăm în primele 8, voi discuta cu conducerea pentru că am anumite pretenții. A intervenit o blazare, trebuie să aducem sânge proaspăt, să aducem întăriri.

Am ales să titularizez anumiți jucători care înainte nu jucau. E un mic succes această calificare. Avem această satisfacție, dar eu îmi doresc mai mult. Vreau să felicit Chindia.

Sunt antrenori care m-au criticat. Asta este, îi transmit lui Marica să intre în meseria asta și să vadă și el cum e. E ușor când faci altceva și nu ești în această meserie", a zis Adi Mutu la TV Digi Sport.

"Nu-mi place ce joacă echipa, nu am văzut schimbare în bine și nu am văzut ideile lui Adi în joc. Clar că și el are o vină, dar nu are experiență. El trebuie să ia decizii, o situație extrem de grea. Dacă va trece, va avea multă liniște și un campionat în care să demonstreze" Ciprian Marica 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
invinctus
invinctus  •  14 Iunie 2018, 10:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  14 Iunie 2018, 02:36

A luat o doza de praf de calciu si a revenit imediat de la vestiar.

198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  13 Iunie 2018, 22:43

CE ANTRENOR SA FIE,, FAINARUL ASTA " CE SA I ÎNVEȚE PE JUCĂTORI? CUM SA TRAGĂ PE NAS?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează