FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Mutu, atacat după ce a devenit antrenor! Un oficial dinamovist s-a luat de "Briliant": "Îi va fi greu, știind caracterul pe care-l are"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 17:24

Danuț Lupu, scouter la Dinamo, l-a criticat pe Adrian Mutu după ce acesta a fost numit antrenor la FC Voluntari.

"Nu vreau acum să fiu provocat pentru nu e treaba mea. E dorinţa lui. El a vrut să fie antrenor. Dar a vrea e una și a putea e altceva. Calităţi are, dar nu ştiu dacă are şi răbdare. Trebuie să ai o foarte mare răbdare ca să reuşeşti în meseria asta

Una e să te dorească cineva şi alta e să te autopropui. Sunt două lucruri diferite. Știind caracterul pe care-l are, îi va fi foarte greu lui Mutu să lucreze cu jucătorii. Uitaţi-vă şi la Gică Hagi. Lui Gică i-au trebuit atâţia ani şi era şi la academia lui, unde nu se putea da afară singur. Mutu nu are academia lui", a declarat Dănuț Lupu la TV Digi Sport.

Citește și: Schimb tare de replici între Adrian Mutu și un alt antrenor din Liga 1: "Ești de 3 minute acolo și deja vrei să mă bați?!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  18 Aprilie 2018, 13:34

Mutu cu toate greselile lui este cel mai bun marcator al Romaniei la egalitate cu regele fotbalului romanesc, Gheorghe Hagi...Mutu a lucrat cu multi antrenori de top in cariera lui si sigur a invatat de la fiecare cate ceva...sezonul asta nu cred ca o sa rupa gura targului, dar daca continua si din vara si o sa ii aduca conducerea fotbalistii de care are el nevoie, sunt sigur ca o sa faca o figura frumoasa ....

1862309017113997
Nicolae Cezar Marius  •  18 Aprilie 2018, 10:54

Bravo Dănuț Lupu pt. comentariul asupra ,,marelui viitor antrenor mutulică,, din Albă ca zăpada și...... De unde atâta meserie în fotbal când el are alte înclinații??? Nu cred că durează mult ca antrenor unde este acum cu toate că patronul îl laudă !!!!!!!!! Să auzim numai de bine, nu de prăfuiți .

169060557063831
Stefan Anghel  •  17 Aprilie 2018, 19:10
Postat de pma77 pe 17 Aprilie 2018, 19:06

Nu ai nevoie de caracter ca sa devii antrenor mare..trebuie doar sa stii meserie.

what ??? piti666 alt caracter-prieten al cazinourilor....! mutu a sa esueze in liga a 3-a din columbia....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează