FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINCĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Mutu dezvăluie ce i-a determinat pe dinamoviști să mizeze pe Miriuță: "Asta ne-a impresionat" » Ce a spus despre meciul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 22:09

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a vorbit despre numirea lui Vasile Miriuță pe banca echipei sale. Mutu crede că acesta poate avea un sezon mai bun decât a avut la CFR Cluj, echipă cu care a terminat sezonul trecut pe locul 4.

"Vasile Miriuţă are toată încrederea conducerii. Au fost mai multe nume pe listă, dar eu, domnul Negoiţă şi ceilalţi am decis că Vasile e cel mai potrivit pentru a duce mai departe munca începută de Cosmin Contra.

Obiectivul secundar al lui Vasile este intrarea în play-off, iar cel principal este să se lupte pentru câştigarea campionatului. Ne-a impresionat foarte mult parcusul de la CFR Cluj. Dacă nu avea acele puncte de penalizare, cred că era potenţial câştigător al titlului.

Sper să înceapă un parcurs poate chiar mai bun şi să se încheie cu câştigarea campionatului. E dinamovist, îi urez baftă. Vasile este un antrenor capabil să ajungă la naţională oricând. Mă bucur că avem la Dinamo antrenori de genul aceasta", a spus Mutu la conferința de presă.

Mutu a vorbit și despre duelul de duminică, cu FCSB, și a dezvăluit că i-a cerut lui Miriuță să câștige.

"Pentru mine este al șaselea derby. Am patru victorii şi o înfrângere până acum. Vreau ca Vasile să facă cinci victorii. Este meciul meciurilor şi fac un apel la toţi dinamoviştii să vină la stadion şi să fie alături de echipa noastră. Trebuie să îi împingă de la spate pe jucători. Sper să ne întoarcem cu cele trei puncte", a adăugat "Briliantul".

  • FCSB - Dinamo se joacă duminică de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
gigelos
gigelos  •  24 Septembrie 2017, 14:20

Cel putin Miriuta te-a dibuit , am vazut cu cat *** se uita la tine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigelos
gigelos  •  24 Septembrie 2017, 14:19

Auzi la Mutu : ,, asta NE-A impresionat '' . Care sunteti aia ma ? Tu cu Negoita ? Adica Dinamo .Voi ? Sau v-a impresionat pe dumneavoastra , majestate ? Stai , altul era regele , tu erai briliantul ... ***, nici iarba nu creste in preajma ta , pleaca dracu , strici tot pe unde te duci

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dase
dase  •  24 Septembrie 2017, 11:10

Cu siguranța nu te întrec nea caisă .Oricand ai locul întâi asigurat. Poate ,poate câteodată esti pe doi din cauza lui ăla cu Rinamo fan.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează