FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CHINDIA 1-0

Mutu, euforic după victoria cu Chindia: "E al treilea meci fără înfrângere" + De ce l-a scos pe Cernat la pauză

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 21:45

Adrian Mutu, antrenorul lui FC Voluntari, s-a arătat foarte mulțumit de victoria la limită a elevilor săi în fața divizionarei secunde Chindia Târgoviște, scor 1-0. Returul barajului pentru Liga 1 se va juca miercurea viitoare.

"Suntem echipe de valori apropiate. Chindia a făcut peste 60 de puncte, are al doilea atac din liga a doua și a doua sau a treia apărare. Are jucători care evoluează de 4-5 ani acolo.

Știam că va fi un meci greu, echilibrat. E al treilea meci fără înfrângere, suntem din ce în ce mai organizați, mai compacți, s-a văzut asta azi. În repriza a doua am dominat clar, am făcut schimbări, am jucat cu două vârfuri, am mers la victorie și s-a văzut", a declarat Adrian Mutu la TV Telekom Sport.

...despre schimbarea lui Florin Cernat: "Cu Cernat a fost o decizie tactică să-l scot la pauză, aveam nevoie de mai multă prospețime. El a fost și accidentat"

...despre retur: "Ne așteaptă un public călduros la retur, care trage cu echipa gazdă, dar trebuie să ne adaptăm la orice situație, să dăm 200%. Nu m-am apărat niciodată așa cum se întâmplă cu echipele mai mici, am vrut să dau goluri, așa se câștigă meciuri. Echipa joacă din ce în ce mai bine, dar n-am rezolvat nimic. E doar un mic pas, urmează un meci extrem de dificil"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
minell73
minell73  •  10 Iunie 2018, 19:28
Postat de ucv1948 pe 10 Iunie 2018, 12:21

Echipele satesti din jurul Bucurestiului trebuie sa dispara... Cum e posibil ca un sat de pe langa Bucuresti sa aiba echipa in Divizia A iar orase fanion ale tarii sunt in divizii inferioare ?

Pentru ca azi totul este decis politic. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  10 Iunie 2018, 12:21

Echipele satesti din jurul Bucurestiului trebuie sa dispara... Cum e posibil ca un sat de pe langa Bucuresti sa aiba echipa in Divizia A iar orase fanion ale tarii sunt in divizii inferioare ?

114653029430026
Ducu Praz  •  10 Iunie 2018, 08:12

Scorul minim chinuit este unul tipic mutulesc si voluntarist.Nu va faceti grija,Chindia va scoate din circuit pe cei,care in realitate sunt retrogradati inca din play out,avand oportunitatea barajului doar datorita ajutorului dat de arbitrul semisinucigas Coltescu !!Rusine Voluntari !Rusine Coltescu !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează