FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Mutu, luat peste picior de conducerea lui FC Voluntari: "Îl aștept cu drag, acum eu sunt șeful lui"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2018 22:23

Ioan Andone a fost numit în această vară în funcția de manager cu atribuții de director tehnic la FC Voluntari. De la formația ilfoveană a fost demis antrenorul Adrian Mutu la finalul sezonului, deși și-a îndeplinit obiectivul, însă "Briliantul" susține că n-a primit nicio notificare oficială.

Andone recunoaște că nu știe mai multe detalii legate de contractul lui Mutu cu FC Voluntari, însă spune că-l așteaptă pe antrenor la formația pe care a salvat-o de la retrogradare.

"Dacă Mutu vine înapoi la echipă îl aștept cu mare drag. Acum eu sunt șeful lui. Din câte știu a primit notificare că i s-a rupt contractul, dar mai multe nu știu", a declarat Ioan Andone.

Mutu și Andone sunt în conflict din vremea când amândoi apărau culorile lui Dinamo. Adi era manager general, iar "Fălcosul" ocupa funcția de antrenor.

"N-am văzut meciurile lui Dinamo. Au avut un început bun. Nistor și Hanca duc greul echipei. Sunt omogeni, asta e o calitate a echipei Dinamo. Nu știu ce obiectiv au, nu știu dacă și-au propus cupele europene. Nu poți spune că e New Dinamo" Ioan Andone

"Noi la Voluntari vrem să intrăm în play-off. De la noi au plecat mulți jucători aflați la final de contract. S-ar putea să mai vină un jucător sau doi" Ioan Andone

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
whiteredarad
whiteredarad  •  14 Iulie 2018, 13:10

Andone se cam baga in seama. Fiind " statut" si primind de lucru se crede deja mare. Greseste, nu cu Mutu trebuie sa se razboiasca Andone.

rocky2
rocky2  •  13 Iulie 2018, 23:11

Nea Ando, vezi ca la Voluntari ai intrat intr-o cloaca din care s-ar putea sa fi rapid aruncat mai departe si ca "azimutu"!

rocky2
rocky2  •  13 Iulie 2018, 23:07

Cine sa-i trimita notificare, Pandele sau Firea?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează