FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu se ia de Dinu și le răspunde lui Negoiță și Miriuță: "Eric nu făcea față cu Bilbao!" + Distruge un jucător: "Nu are nicio șansă"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 20:08

Adrian Mutu, fost director general la Dinamo, a vorbit despre campania de transferuri făcută în vară de echipa alb-roșie, a explicat de ce nu a fost transferat Eric și i-a răspuns lui Vasile Miriuță, actualul antrenor dinamovist.

"La Dinamo e o situație ciudată. Îmi pare rău de Dinamo și de domnul Negoiță. Se vorbește prea mult și toată lumea aruncă vina pe perioada în care eu și Contra eram acolo. Nu s-a greșit cu nimic în vară. Am făcut niște alegeri și am luat unele decizii pe baza unei strategii.

Eu am vorbit cu Eric, când noi eram înaintea dublei cu Bilbao. Ne-am făcut strategia pe acel meci, care ne-ar fi dus în grupele Europa League și ne-ar fi adus bani. Am crezut că Eric nu era capabil să joace în fața lui Bilbao. Noi ne-am jucat cartea și am riscat. Dar Negoiță știa asta.

Când a venit Cosmin la Dinamo, echipa era într-o situație asemănătoare. A venit, s-a produs acel click și echipa a urcat. Noi am jucat cu un trofeu pe masă. Acum Vasile vorbește și nu mi se pare fair. Este acolo și e rândul lui să facă ceva. O să treacă două luni și tot vina noastră o să fie?", a spus Mutu la TV Digi Sport.

"Este o dezamăgire pentru mine că foști dinamoviști dau vina pe mine și pe Contra. Da, vorbesc de Dinu. Aveam o relație foarte bună cu el, dar acum nu mai vreau nicio relație. Este vorba de o invidie că acum Contra e selecționer și eu sunt la Federație"
Adrian Mutu

"Dacă Nedelcearu a făcut-o inteNționat, înseamnă că nu are nicio șansă"

Mutu a vorbit și despre Ionuț Nedelcearu, fundașul lui Dinamo, care a venit la întâlnirea cu Mutu și Contra cu un tricou pe care scria "Bandit".

"Era ceva cu B pe tricoul lui Nedelcearu (n.r. "Bandit"). Nu cred că s-a gândit, că a fost ceva intenționat. Dacă s-a gândit, înseamnă că n-are nicio șansă, n-are leac.

Jucătorii lui Dinamo nu erau obligați să vină la discuții. Am cerut acordul clubului. Sunt jucători de viitor, nu vrem să îi pierdem. Depinde numai de ei. E prima și ultima dată când Contra vorbește cu ei. Dacă vor să ajungă fotbaliști, bine, dacă nu, nu, vor sta la un birt și vor trăi din amintiri, că au jucat la Bilbao", a spus Mutu pentru sursa citată.

Citește și: Mutu, mesaj clar pentru Alibec: "Asta să faci!" » Unde crede că greșește stelistul: "E ca Vieri, dar trebuie să joace altfel"

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (34)
el11
el11  •  03 Noiembrie 2017, 11:51

Bine ca o facut fata albin . Nici o treaba nu aveti bai mutulica , ati reusit intr-o luna sa faceti dintr o echipa competitiva ,una buna de a se bate la retrogradare .Trbe sa fi al naibii de talentat sa l dai pe Nistor gratis la cfr si sa lasi echipa intr-un fundas jumate . Bravo !

luc11
luc11  •  03 Noiembrie 2017, 00:28

dar cine bre a adus *** astea de jucatori ??!!! Negoita in nestiinta lui cred ca nimerea jucatori mai buni....in primul rand traditia la dinamo este sa aduci jucatori care musca din adversari...nu lesinati gen Nascimento, Salomao, Bokila...cu astia nu putem face pressing nici la jucatori din Liga III sa recuperam mingea repede

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

141550769780669
Elisabetu Constantin Jimblaru  •  02 Noiembrie 2017, 22:38

Bai adita daca eric nu facea fata facea Albin?sau Bokila?.domnu selectioner macar trebuia sa astepte meciu cu steaua si pleca.de ce a plecat.mai avea sanse la calificare?se grabea?.fotbalisti ati fost dar antrenor si conducator naveti nici o treaba. ce invindie sa aibe Dinu Ati batut pe kazahstan.mare perfoanta.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează