FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - SEPSI 1-2

Mutu se implică în scandalul Gică Hagi - Cosmin Contra » Atac virulent: "E penibil! Vorbește prea mult" + ce l-a nemulțumit de la FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 16:01

FC Voluntari a pierdut pe teren propriu, 1-2 c u Sepsi Sf. Gheorghe, și are emoții în finalul play-off-ului Ligii 1.

Adrian Mutu, antrenorul echipei de pe locul 4 din play-off,  l-a criticat pe Gică Hagi, fostul său naș, care l-a atacat pe Cosmin Contra, actualul naș al lui Mutu din cauza convocărilor (Vezi aici conferința lui Hagi)

"Mi se pare un lucru penibil din partea lui Hagi să spună un asemenea lucru. Cosmin e un super profesionist. Acum că el alege anumiţi jucători pentru meciurile astea, e treaba lui. Să îl acuzi de anumite lucruri mi se pare lipsă de profesionalism din partea lui Hagi. Câteodata vorbeşte cam mult", a declarat Mutu după meci, potrivit TV Digi Sport.

În plus, "Briliantul" a vorbit despre elevii săi și a spus ce l-a nemulțumit în evoluția celor de la FC Voluntari

"Ce m-a supărat? Inconstanţa şi atitudinea în anumite momente de joc.  Trebuie să avem dorinţa mult mai mare şi să încercăm să avem continuitate în rezultate.

Nu avem continuitate, câştigăm în deplasare şi pierdem acasă. Nu adunăm puncte,  iar situaţia devine complicată, după cum vedeţi", a declarat Mutu la TV Telekom Sport.

Vezi AICI video cu rezumatul meciului FC Voluntari - Sepsi 1-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Mai 2018, 14:32

Mergeti prin Europa si spuneti 2 nume : Hagi si apoi Mutu. O sa vedeti ce reactii declanșează ambele nume. Si apoi discutam cine e "penibil"si cine nu

daweroirl
daweroirl  •  13 Mai 2018, 11:17

Hagi nu a fost atacant ...

daweroirl
daweroirl  •  13 Mai 2018, 11:17
Postat de masinameaeata pe 12 Mai 2018, 23:48

Astia care il imbraca pe Mutu, in diverse epitete: mardeias, cocalar, etc, va spun doar atat: MUTU a fost golgheter in Italia, avand cele mai multe goluri marcate! Hagi, care a driblat frumos, care tinea nimic de zis nationala Romanie, dar niciodata nu a ajuns golgheter in niciun campionat, asa ca incetati cu epitetele!!!

Hagi nu a fost atacant ...

Vezi toate comentariile (74)
Comentează