LIGA 1    •   DINAMO

N-a mai suportat! Cornel Dinu îl pune la punct pe Dănciulescu: "Sper că nu e un alt avertisment coreean"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Marti, 13 Martie

Tensiunile de la Dinamo devin din ce în ce mai accentuate după ce directorul sportiv Ionel Dănciulescu a anunțat că e gata să părăsească echipa din "Ștefan cel Mare". Declarațiile lui "Danciu" n-au fost gustate de Cornel Dinu, care l-a atacat pe fostul atacant al "câinilor"."El a mai făcut o astfel de declaraţie, mi se pare că prin decembrie, dar atunci se pregătea de colinde. Avea alte preocupări. Acum sper să nu fie din nou un avertisment din ăla coreean. Al 520-lea avertisment că pleacă. Eu cred că el ar trebuie să fie mult mai implicat în tot ce înseamnă deciziile care se iau la Dinamo. Pentru că are o anumită experienţă, provine dintre jucătorii care au evoluat la Dinamo pentru o perioadă mai mare de timp.

Însă probabil că sunt nişte numulţumiri pentru că nici el, din câte îmi dau seama, nu ştie ce vrea să fie, ori antrenor, ori conducător, ori una, ori alta. Eu rămân la părerea mea că are calităţi şi de antrenor, dar pentru asta trebuie să rişti şi să-ţi asumi nişte riscuri! Să ieşi la luptă, adică să antrenezi echipa. Are nişte calităţi din punctul ăsta de vedere. Am senzaţia că în ultimul timp s-a complăcut mai mult la o cafea unde vorbea cu jucătorii. Dacă unul zice aşa, ne aşezăm la o şuetă prin spate şi avem cu totul altă părere. 

Ori aici lucrurile trebuie să fie clare! Când ştii că ai o anumită capacitate, când ştii că poţi să faci nişte lucruri foarte importante te implici real. Părerea mea e că din acest punct de vedere Danciu nu s-a implicat, nu şi-a asumat nişte decizii", a spus Cornel Dinu, potrivit TV Telekom Sport. 

Războiul și declarațiile încinse pe axa Dinu-Dănciulescu nu sunt însă o noutate. GSP.ro a tratat pe larg subiectul relației glaciale dintre cele două legende  dinamoviste, cei doi bănuindu-se reciproc de lucruri necurate (detalii pe larg, aici)

"E unul dintre cele mai grele momente de când sunt eu la echipă. S-au investit cam cei mai mulți bani de când sunt eu pe acest post. E clar că banii nu aduc și rezultate obligatorii. Am și eu o limită privind situația în care e echipa. Vom vedea ce va fi" Ionel Dănciulescu

Comentarii (9 ) Adaugă comentariu

france.for.you  •  13 Martie 2018, 16:31

Postat de dinamo.ia.champions.league pe 13 Martie 2018, 15:42

DANCIU CAINELE MEU ARE SEMNALE (Pozitive de la uefa) cu FUM de la un cauciuc ars ca va pleca la IASI.

Pai drum bun! Nu cred ca e tinut cu forta la Dinamo....

dinamo.ia.champions.league  •  13 Martie 2018, 15:42

DANCIU CAINELE MEU ARE SEMNALE (Pozitive de la uefa) cu FUM de la un cauciuc ars ca va pleca la IASI.

mosvasile  •  13 Martie 2018, 15:15

Le mai incurca mosu!China-si nu Coreea de nord- devenise celebra cu al nu stiu catalea avertisment dat americanilor, pentru violarea spatiului aerian!Rolul lui Danciulescu ar trebui sa fie acela de om de legatura cu finantatorul si de purtator de cuvant in mass media!Dar cu un finantator, nu cu domnul Negoita!

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase