FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-3

Neagoe anunță măsuri dure la Sepsi după 0-3 cu Dinamo: "Dacă va fi nevoie, asta voi face"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 23:13

Eugen Neagoe a anunțat că va lua măsuri dure în iarnă, când Sepsi se va despărți probabil de foarte mulți jucători. Echipa a pierdut și cu Dinamo, scor 0-3, și este printre cele mai slabe din Liga 1. 

"Atâta putem în acest moment, asta ne e valoarea. Scorul nu este conform cu ceea ce s-a întâmplat în teren. Dacă în iarnă va fi nevoie de 10-12-14 jucători, atâția vom aduce.

Primele două goluri le-am luat din mari greșeli. Noi în prima repriză am avut 3 ocazii mari și nu am reușit să marcăm. Le-am zis să schimbe imediat atitudinea, pentru că în iarnă e perioadă de mercato.

Cu siguranță aducem jucători. Repet, 10, 12 sau 14 jucători, de câți e nevoie. Nu vreau să păcălim pe nimeni, noi nu înscriem. Banii îi au la zi. Nu vreau să ne facem de rușine. Nu am venit de asta la Sfântu Gheorghe.

Să-și dea seama! Le vom strânge mâna și ne vom despărți de jucătorii despre care noi credem că nu ne mai pot ajuta. Nu mă interesează ce face Dinamo. Noi avem mari probleme", a zis Eugen Neagoe.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  05 Decembrie 2017, 11:23
Postat de gabriel63 pe 05 Decembrie 2017, 07:55

Domnule Neagoe, nu simtiti o anume jena in zona constiintei dupa declaratiile care au precedat partida cu Dinamo. In loc sa va ocupati cu antrenoratul , v-ati ocupat de predictii si vrajitorii...

Dinamo este o echipa de play out !!

tihi
tihi  •  05 Decembrie 2017, 10:30

Avem incredere deplina in Neagoe !!!!!!

gabriel63
gabriel63  •  05 Decembrie 2017, 07:55

Domnule Neagoe, nu simtiti o anume jena in zona constiintei dupa declaratiile care au precedat partida cu Dinamo. In loc sa va ocupati cu antrenoratul , v-ati ocupat de predictii si vrajitorii...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează