FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță e Becali fără bani! 3 episoade care arată de ce s-a stricat iremediabil relația dintre patronul lui Dinamo și antrenorul Contra

Contra e tot mai nervos: și din pricina rezultatelor, 3 eșecuri în primele 6 runde, și din cauza relației tensionate cu patronul Foto: Alex Nicodim
Contra e tot mai nervos: și din pricina rezultatelor, 3 eșecuri în primele 6 runde, și din cauza relației tensionate cu patronul Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 15 august 2017 09:00

Relația dintre finanțator și Contra s-a stricat iremediabil după ce primul a început să impună jucători la echipă, împrumutând metodele de lucru ale patronului de la FCSB.

Tensiunea a atins cote maxime în Ștefan cel Mare! Cosmin Contra și Ionuț Negoiță sunt la cuțite pentru că finanțatorul "câinilor" se implică în alcătuirea primului "11".

Cei doi au avut mai multe discuții, la începutul noului sezon, în care i s-a dat de înțeles tehnicianului că va trebui să forțeze anumiți jucători pentru a putea fi vânduți. Deși în primă fază "Guriță" n-a protestat, acum lucrurile s-au schimbat. Conform surselor GSP, cei doi se ocolesc pe cât posibil și discută doar strictul necesar după ce Contra nu a respectat decât parțial doleanțele patronului.

Apelează la intermediari

Enervat de atitudinea angajatului său, Negoiță ar fi preluat metodele de lucru ale lui Gigi Becali. Nu mai discută cu Cosmin, dar le trasează sarcini celor staff, care trebuie să îi transmită tehnicianului dinamovist mutările.

Au fost chiar unele episoade în care oamenii de la birouri i-au dat mai multe mesaje și telefoane lui Contra în zilele de meci, însă acesta nu a răspuns. A fost sunat și de Adrian Mutu, dar nici acestuia nu i-a răspuns tocmai pentru a evita să primească ordinele de la RIN. Cu toate acestea, au fost și episoade în care antrenorul a făcut voia lui Ionuț Negoiță.

Gazeta vă prezintă 3 episoade în care omul cu banii s-a implicat în alcătuirea echipei:

1. Claudiu Bumba: Mijlocașul de bandă a căzut de tot în digrația lui Contra, dar la începutul sezonului Negoiță a intervenit. I-a cerut lui Cosmin ca Bumba să fie introdus cât mai mult în speranța că acesta va intra în formă și va putea fi vândut. Deși "Guriță" îl consideră titular incontestabil pe nou-venitul Salomao, l-a titularizat totuși pe Bumba în victoriile cu Viitorul și Mediaș și i-a dat minute de joc în victoria cu Juventus și în înfrângerea cu Iași, de acum două zile.

2. Valentin Costache: Negoiță a văzut în "dubla" cu Bilbao, din Europa League, o șansă bună de a le crește cotele fotbaliștilor săi, astfel că i-a cerut lui Contra chiar în ziua meciului tur ca puștiul Costache să fie introdus pe teren. De această dată, "Gură" nu a ascultat dorința patronului și i-a introdus atunci pe Albin, Rivaldinho și Anton, lucru care l-a enervat teribil pe patron. Acesta le-a transmis clar celor din staff: "Nu mă interesează ce faceți, dar la returul de la Bilbao vreau ca Valentin să joace măcar o repriză!". În Spania, tehnicianul de 41 de ani l-a introdus în teren pe mijlocașul de 19 ani în minutul 55, când l-a înlocuit pe Hanca.

3. Meciul cu Gaz Metan: Dinamo i-a învins cu 3-1 pe medieșeni, dar la acest joc Contra a odihnit aproape jumătate dintre titulari în vederea derby-ului cu CFR. Și aici, Cosmin a trecut peste capul patronului, care dorea să se alinieze cea mai bună formulă, pentru că la acel meci au fost prezenți foarte mulți scouteri. Scouteri care nu au avut loc în lojă pentru că Nicolae Badea i-a închis lojele lui Negoiță chiar înainte de startul confruntării. Până la urmă, antrenorul i-a introdus în repriza a doua pe Hanca, Salomao și Mahlangu, primul reușind "dubla".

3 înfrângeri și 2 victorii a adunat Contra în acest sezon de L1

1 golîn 6 meciuri a marcat Costache în acest sezon de L1

4 meciuria jucat Bumba în acest sezon de L1, nereușind să marcheze

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (52)
tinn
tinn  •  16 August 2017, 00:57
Postat de babahuda pe 15 August 2017, 17:10

se aude in targ ca jurnalistii gsp numai o sa calce la saftica si in stefan ce mare ..nimeni nu v-a mai da vreun interviu ziarului care e bun doar sa cureti cartofii pe el sa nu murdaresti galeata si sacul de plastic ..or sa preia informatii din vise ..cred ca se pune in aplicare chiar de aseara ..negoita ar trebui sa numai dea voie la sport ro ,gsp si prosport in stadion sau la saftica ..pana ce aceste ziare nu baga si ei bani in fenimen ,sa cumpere drepturi ca sa poata comenta ..sportro vezi desene animate si filme de acum 20 de ani seriale ..prosport nimic ,ghesepe are doar jurnlisti la gigisport unii modratori alti invitati ,cand il vad pe broscoiu cu 3 fire de par in fata si care pe mijloc ma duce cu gandul la .....cum sa ai testosteron si sa gandesti cu estrogenii?*** ,cum si ziarul este o greseala ca si tv de sport cafre da desene animate ..mai se si numeste sport ..blehamite

Esti incoerent. Si crezi ca mai citeste cineva de Rinamu, acum cand intra Steaua in grupele UCL?

laurentiucat
laurentiucat  •  15 August 2017, 22:30

ati ajuns niste *** fcsb-iste. junalisti de doi bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  15 August 2017, 21:29
Postat de Mihai Savin pe 15 August 2017, 20:37

Așadar la Dinamo nu se vrea performanță...doar vânzarea unor jucători și îngroșarea buzunarului lui Negoiță.De ce nu pleci ,Negoiță?E prea mare și istoric acest club pentru tine.Nu ne mai mânji cu tertipurile tale...lasă-ne!Chiar te rugăm!

NEGOITZA L-A DAT AFARA PE BUSULADZICI ?????????? NEGOITZA L-A DAT AFARA PE NISTOR ??? NEGOITZA L-A ADUS PE ALBIN PE 15 000 EURO /LUNA ??????? NEGOITZA I-A PLATIT IMPRESARULUI 50 000 DE EURO LA PRESIUNEA LUI CONTRA !!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI SA FIM RATIONALI SI SA VEDEM CEEA CE FACE CONTRA LA DINAMO.......!!!! VINA LUI NEGOITZA ESTE CA ACCEPTA TAMPENIILE LUI CONTRA ....!!!! MAREA DEZAMAGIRE ESTE ADY MUTU , CARE NU TREBUIA SA ACCEPTE DESPARTIREA DE NISTOR SI BUSULADZICI .....!!!!! SA ZICEM CA VINE UN ANTRENOR NOU. CU CINE MAI JOACA ??????

Vezi toate comentariile (52)
Comentează