FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță: "Lui Niculescu i se cuvine o șansă la Dinamo" » Clau-gol: "Nu mi se cuvine nimic!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 19:08

Claudiu Niculescu, tehnicianul celor de la FC Voluntari, i-a răspuns lui Ionuț Negoiță, după ce patronul lui Dinamo îl anunțase ieri ca succesor al lui Miriuță, înt-un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

"Nu mi se cuvine nimic și nimănui n-ar trebui să i se cuvină nimic în viață. Trebuie să lupți, să muncești pentru ceea ce îți dorești. Atât și nimic mai mult!

Nu mai vreau să vorbesc, încerc să evit cât mai mult acest subiect, pentru că de ani de zile tot sunt întrebat. Ce-mi doresc? Ştiți bine cu toții. Dacă se va realiza? Nu depinde de mine. Când se va realiza sau dacă se va realiza o să vedem", a declarat Niculescu, potrivit TV Digi Sport. 

Citește și: Negoiță anunță cine va fi următorul antrenor al lui Dinamo: "I se cuvine o șansă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
962310163873914
Eusebiu Balan  •  13 Octombrie 2017, 01:17

L-am aparat pe 'pianistu' lu' peste la începuturi, credeam ca are ceva minte... In ultima vreme, m-am cam lămurit, insa: ciobanu' pun pariu ca are IQ-ul dublu decât al lui *** asta! De-abia ți-ai luat antrenor si vorbesti despre altul? Mi-e greață de tot ceea ce se întâmpla in fotbalul românesc, mi-e sile de neaveniții/parveniții care au pus *** pe el! In schimb, reversul medaliei, un fapt care ne da speranțe totuși, replica de bun simt a lui Claugol, care merita aprecieri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  12 Octombrie 2017, 21:47
Postat de poison pe 12 Octombrie 2017, 19:53

Sper sa nu vina la echipa pana nu avem cativa jucatori de valoare. Nu are sens sa isi compromita cariera de antrenor cu jucatori gen Anton, Filip sau Bokila..

stim, stim! Postat de poison pe 16 Iulie 2017, 15:56 Crezi tu asta cap de gaina! La Bucuresti nici nu luam gol, iar acolo facem 1-1. Ai grija de Plzen, lasa uitatul in ograda altora.

redshow
redshow  •  12 Octombrie 2017, 20:38

Pentru Claudiu ar fi un mare pas inapoi sa vina la niu-psd-dinamo . Aceasta echipa trebuie lasata sa moara si sa fie reconstruita.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close