FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță se inspiră de la fostul mare rival al lui Gigi Becali » Ce i-a făcut patronul lui Dinamo omului care dorește clubul

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 08:35

Grecul Tsakiris insistă să cumpere Dinamo, dar Ionuț Negoiță nu mai dă niciun semn, deși armatorul elen a acceptat doleanțele financiare ale românului.

Ionuț Negoiță anunță clar și răspicat dorința sa de a vinde Dinamo, dar atunci când un cumpărător pare hotărât să facă acest pas, finanțatorul clubului dispare. Exact așa cum făcea pe vremuri patronul Rapidului, George Copos. Acesta spunea public că așteaptă cumpărători, dar când ei apăreau, Copos rupea orice contact cu aceștia după câteva discuții de principiu.

Negocierile dintre Negoiță și Tsakiris au demarat în primă fază în aprilie, grecul a făcut un audit al clubului și, mulțumit fiind, a vrut să bată palma. Văzând acest lucru, Negoiță a crescut imediat prețul cu câteva milioane de euro, iar Tsakiris a renunțat la idee.

Discuțiile au fost reluate în această toamnă, Negoiță a mai lăsat la preț, având în vedere ultimele rezultate, iar totul părea ca și făcut. Tsakiris chiar și-a trimis consilierul pe probleme de sport la meciul Voluntari - Dinamo, pentru a vedea la lucru lotul. Armatorul elen este hotărât în acest moment să ia Dinamo, dar Ionuț Negoiță refuză să se vadă față în față cu acesta pentru a finaliza tranzacția, diverși interpuși dând diverse motive pentru care șeful de la RIN este de negăsit. 

24 %
este procentul de acțiuni pe care Negoiță vrea să îl păstreze în cazul vânzării lui Dinamo. În total deține 93% din club

2013
este anul în care Negoiță a achiziționat ultimul pachet de acțiuni de la Nicolae Badea

8.000.000 €i-a cerut Negoiță lui Tsakiris pentru 68% din Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
zecs93
zecs93  •  12 Noiembrie 2018, 15:49

Asa ca sa vedeti si voi ca nemernicu asta rinist nu vrea sa vanda, sa nu va mai aud ca nu vine nimeni la Dinamo, ca nu exista cumparator, ba exista cumparator dar leprhhha hoteliera nu-i da drumu din maini !!!

116318208879996
Costica Costica  •  12 Noiembrie 2018, 11:55

cred ca negoita minte badea face jocurile la club el e varza daca vrea badea clubul se va vinde hu

rocky2
rocky2  •  12 Noiembrie 2018, 11:37
Postat de mariuss72 pe 12 Noiembrie 2018, 09:05

Ma dumbzilla, *** gigist, dar de seful tau puscarias, evazionist si ***, ce zici?

La ala se duce cu colindul de sarbatori, rau n-are ce sa spuna de el!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează