FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nemilos! Răzvan Lucescu îi face praf pe Alibec și Budescu și îi transmite un mesaj categoric lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 11:23

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, i-a criticat pe steliștii Denis Alibec și Constantin Budescu pentru atitudinea pe care au arătat-o pe teren de-a lungul sezonului recent încheiat. 

"Ca jucător, trebuie să știi să te sacrifici, să aștepți, să intri de pe bancă și să rezolvi un meci. Alibec și Budescu n-au mentalitatea corectă pentru fotbalul de performanță. Trebuie să ai altfel de atitudine, să spui «Eu sunt Alibec și trebuie să intru pe teren cu atitudinea corectă pentru echipă»", a spus Lucescu, la TV Digi Sport. 

Tehnicianul lui PAOK l-a penalizat și pe Gigi Becali, despre care spune că greșește implicându-se mereu peste antrenorii echipei.

"Tu, ca patron, nu faci decât rău propriei echipe. Steaua ar putea să facă mult mai multe lucruri bune dacă Becali ar lăsa antrenorii să facă ce cred ei. Au făcut ceea ce trebuia, bravo. N-au făcut, bine, îi schimbi. Trebuie să existe și o comunicare club-antrenor, dar să fie ceva benefic și pentru echipă și pentru patron", crede Lucescu. 

"Dică e un antrenor cu perspectivă, cu elan. Poate n-a avut experiență, venind la FCSB direct din Liga a 2-a, dar a menținut echipa la un nivel bun" Răzvan Lucescu

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
knuty
knuty  •  28 Mai 2018, 18:25

Mare antrenor e si asta!!!Giovani Becali a zis ca e un swinger.....

976569435687052
Budica Stancu  •  28 Mai 2018, 17:38

Eu daca as fi in locu l lui Dica nu l-as da pe Alibec si Budescu deoarece sunt jucatori definitorii pentru o echipa.As purta dicutii tete- -a tete cu fiecare si apoi in trei.I-AS INTREBA PE CE POST LE CONVINE CEL MAI BINE SA JOACE. Veti fi surprinsi dar , Alibec va spune ca el vrea sa fie mijocas de creatie cu oportunitati de atacant.Vedeti pasele de gol date de el .Alibec nu e atacant de careu pentru ca: - nu suteaza la fel de bine cu ambele picioare ; - nu da cu capul ; - are sprint greu; Budescu numai pentru lovituri si nu iesi in pierdere. Sfatul meu pentru conducerea FCSB este ca sa dea vacanta la baieti si apoi discutat contractele!

luciann
luciann  •  28 Mai 2018, 17:01
Postat de ando89 pe 28 Mai 2018, 14:49

Pe savvidis de ce nu l-a penalizat? Așa polish făcut de răzvanel după ce a găsit scuza pentru pierderea campionatului datorită statului paralel, mai rar...

Pentru ca...e platit de el?:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează