FOTBAL  »  Superliga  »  GHINION

Nici Gigi Becali nu s-a gândit la asta! Un tehnician din Liga 1 a oferit declarația zilei: "Aduc preotul la stadion să ne sfințească"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 22:21

Ajuns pe banca ilfovenilor de la Concordia Chiajna înainte de startul sezonului, Vasile Miriuță a declarat la finalul partidei cu Astra, pierdută cu 0-1, că va aduce preotul la stadion, pentru ca echipa lui să scape de ghinion. 

"Au avut o jumătate de șansă și au marcat, noi am avut șase. Cu Iași ne-am dat autogol, cu Steaua ne-am bagat-o în poartă, azi, dintr-o jumătate de ocazie, am pierdut.

Cred ca voi aduce preotul mâine la stadion să ne sfințească un pic, pentru că eu așa echipă ghinionistă precum Chiajna în 3 jocuri n-am văzut, sincer. Îmi pare rău de băieți, și astăzi au alergat mult, s-au bătut, am avut ocazii de a marca, dar fotbalul te pedepsește daca nu o bagi în poartă", a afirmat Miriuță la TV Dolce Sport.

Chiajna a obținut doar un punct în primele cinci etape ale Ligii 1, în care a jucat cu ACS Poli (0-1), CS U Craiova (1-1), Poli Iași (0-1), FCSB (1-2) și Astra. Ilfovenii sunt pe locul 12 în clasament.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  10 August 2017, 15:53

ADUCETI UN POMOHACI SA VA MEARGA SI MAI RAU.

widoqq
widoqq  •  10 August 2017, 08:30

Gigi Puscarie a pupat poala popii de la Husi dar popa era pe invers si in loc sa dea gol FC FCSBeaua primeste gol!

sexilian
sexilian  •  09 August 2017, 23:16

vezi ca si astia sunt in mai multe variante,nu lua de pe net........

Vezi toate comentariile (3)
Comentează