FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nici tinerii nu scapă! Dinamo l-a împrumutat pe Robert Moldoveanu în liga secundă

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 15:41

Aventura "golden boy-ului" Robert Moldoveanu la Dinamo se încheie deocamdată, puștiul de 19 ani urmând să fie împrumutat în liga secundă.

Contactați de GSP.ro, oficialii dinamoviști au confirmat în cursul zilei că cel poreclit "Balon", produs al Academiei Dinamo, va evolua până în vară la Petrolul Ploiești, locul 3 din liga secundă, formație care e implicată în lupta pentru promovarea în Liga 1. 

Astăzi, Moldoveanu s-a prezentat la reunirea Petrolului. Atacantul se află în grațiile antrenorului "găzarilor" Mugur Cornățeanu, cei doi colaborând în trecut la grupele de juniori ale "câinilor". 

4 goluriîn 31 de meciuri a reușit Moldoveanu la Dinamo, all-time

În această iarnă, Dinamo s-a despărțit și de celălalt atacant tânăr din lot. Mihai Neicuțescu, 20 de ani, a fost împrumutat la Chindia Târgoviște, club la care mai fusese cedat și în trecut. 

GSP.ro a scris încă de săptămâna trecută despre faptul că Rednic vrea să renunțe la Vlad Olteanu și Robert Moldoveanu (detalii, AICI)

Vezi și: EXCLUSIV Remaniere totală la Dinamo! Mircea Rednic a anunțat încă un jucător că nu se mai bazează pe el

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  08 Ianuarie 2019, 22:08

Este cat se poate de clar ca Dinamo va termina sezonul regulat acolo, in partea a doua a clasamentului (cel mult locul 8?!?) Neclara insa, este strategia antrenorului, care prin transferurile efectuate nu pare sa aiba drept finalitate constructia unei echipe performante in urmatorul campionat!? Dar cred ca Puriul are un scop precis in ceea ce-l priveste direct si personal (cunoscatorii isi cam dau seama despre ce este vorba, nu?)

1198649370199221
Dumitru Florin  •  08 Ianuarie 2019, 21:21

"Strambu" nu se dezminte. Trimite in cele patru zari jucatorii care au evoluat cand mai bine, cand mai rau, si aduce in loc pe unii care fie nu si-au gasit echipe pe nicaieri, nici in divizii inferioare, pe altii care sosesc deja accidentati ;i mai multi care nu au mai vazut mingea si gazonul de luni bune! Bravos natiune! Pe de alta parte, cu tot respectul pentru un fotbalist mare, apare Cornel Dinu care solicita contributiile tertilor - de preferat fosti dinamovisti -, pentrtu a scoate din impas echipa! Adica altii sa finanteze aventurile Puriului si ale fiicei lui!!!???!!! De ce s-o fi bagat iar Danciulescu in "hora nebuniilor" de la Dinamo??

valii_sv
valii_sv  •  08 Ianuarie 2019, 17:49

Bine ca am scapat de antitalentul asta ! Sa vina inapoi cand il chem eu !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează