FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolae Badea, evacuat de pe stadionul Dinamo! Decizia luată de Judecătoria Sectorului 2

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 20:27

ACS Dinamo, societatea administrată de Nicolae Badea, se află în război total cu CS Dinamo, iar ultima decizie a Judecătoriei Sectorului 2 îl afectează pe Badea în mod direct.

Societatea acestuia, cea care administrează stadionul, a pierdut procesul cu CS Dinamo, astfel că a rămas fără birourile de la oficială, dar și fără magazinul amplasat în fața stadionului din "Ștefan cel Mare", anunță Mediafax. 

Sentința nu e una definitivă, reprezentanții lui Badea urmând să facă apel în termen de 5 zile. Totuși, decizia este executorie, astfel că repercusiunile sunt simple: angajații societății lui Nicolae Badea au rămas, pentru moment, fără birouri.

  • ACS Dinamo, societatea lui Nicolae Badea, se află în proces cu Clubul Sportiv Dinamo pentru birourile din zona oficialei și pentru magazin. CS Dinamo speră astfel să recupereze definitiv aceste bunuri de la societatea lui Badea. 

"Admite cererea de evacuare. Admite cererea de intervenţie accesorie în favoarea reclamantei, astfel cum a fost formulată şi precizată de intervenientul Ministerul Afacerilor Interne. Dispune evacuarea pârâtei Asociaţia Club Sportiv „Fotbal Club Dinamo Bucureşti” din imobilul TO situat în mun. Bucureşti, sector 2, precum şi din celelalte spaţii prevăzute în Anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 1086/2000, modificată prin H.G. nr. 207/2002. Executorie de drept, conform disp. art. 1042 alin. 5 C. proc. civ.", se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 2.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
zecs93
zecs93  •  07 Iunie 2018, 00:59
Postat de ffdp pe 06 Iunie 2018, 21:55

managere ce zici bre acolo ...ai vandut toate uneltele ..si ai trecut la politica ????

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  07 Iunie 2018, 00:55
Postat de kwd2015 pe 06 Iunie 2018, 21:07

Tot cu psd ul in adn, tot cu psd. Eu cred xa e doar o dictare a sentintei catre judecator. Poate s paranoic, dar asa cred. Ca s manevrele jafurilor comuniste de la psd si a idolului lui zecs, domnul negoita dupa cum ii zice el.

ce idol manajere ***, negoita nu e becali cum il ai tu ca icoana cand te culci, vezi ca incurci sticlele, eu te inteleg ca ai chefuit de 1 iunie ca doar esti un copil dar nu fa excese tinere !!! e doar o data pe an !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison_2
poison_2  •  06 Iunie 2018, 23:39

Foarte bine! Adio Badea!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează