FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică a confirmat stadionul pe care va juca FCSB: "Suporterii de acolo merită să vadă meciuri de Liga 1"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 19:49

Nicolae Dică afirmă că FCSB va juca ultimele meciuri de acasă din 2018 la Pitești. 

  • În ultimele 3 meciuri de pe teren propriu FCSB va înfrunta Gaz Metan, Viitorul și CFR Cluj.

"Cred că vom juca la Piteşti. După discuţiile pe care le-am avut în aceste zile, așa ar trebui. Eu am vorbit cu domnul primar, am vorbit cu preşedintele clubului. Am căzut de acord. Domnul Argăseală a vorbit cu cei din conducerea de la Piteşti, s-a stabilit să jucăm acolo.

Nu văd de ce ar fi o aşa mare problemă, pentru că am mai jucat acolo. Am jucat cu 10.000 de suporteri, cu stadionul aproape plin. Eu m-am gândit să mergem acolo.

Suporterii din Piteşti ar merita să vadă şi meciuri de Liga 1, pentru că acolo, într-adevăr, au fost fotbalişti mari care au jucat pe acel teren, dar vine Steaua, cea mai bună echipă din România", a declarat Dică la TV Telekom Sport. 

În urmă cu 3 ani FCSB mergea la Pitești, pe când echipa era antrenată de Mirel Rădoi și mai apoi Laurențiu Reghecampf. În total FCSB a jucat la Pitești 6 meciuri în calitate de gazdă.

FCSB e sau nu Steaua? Cristiano Bergodi se bagă în conflictul dintre Becali și Armată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  16 Noiembrie 2018, 08:26

Numai prosti peste tot, stil romanesc!

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  16 Noiembrie 2018, 00:34
Postat de catalynn pe 16 Noiembrie 2018, 00:34

Nu cred ca are rost sa iti pierzi timp pretios cu un fcsbist bizar precum ***, el traieste in lumea lui, carnea de *** e, se pare, halucinogena!

mai degraba aia de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  16 Noiembrie 2018, 00:34
Postat de martinpen pe 15 Noiembrie 2018, 23:49

Ca sa intelegi cum functioneaza mecanismul de prostire a oamenilor, afla ca oficial, chiria e 13000 euro. Cauta ca gasesti... Tarifele complete: Meciuri din Liga 1 – 13.000 euro/eveniment Meciuri din Cupa Ligii si Cupa Romaniei – 13.000 euro/eveniment Meciuri ale echipei nationale – 13.000 euro/eveniment Meciuri din UEFA Champions League – 28.000 euro/eveniment Meciuri din UEFA Europa League – 23.000 euro/eveniment Evenimente culturale – 18.000 euro/eveniment Evenimente speciale, cu inchiriere inclusiv a Arenei Nationale – 30.000 euro/eveniment Evenimente restranse, care nu implica utilizarea gazonului si spatiilor din tribune – 15 euro/mp/eveniment Inchiriere spatii birouri si anexe pentru diverse activitati – 2,5 euro/mp/eveniment Servicii de operare Stadion Arena Nationala – 10.000 euro/meci (eveniment) Asta e pentru cine intreaba... Pentru ceilalti, la meciul cu Astra fcsb a platit 107000 ron (cu tot cu costuri de operare), afla tu cati euro sunt. Atentie, PMB a facut factura fara TVA... gasesti factura la contabilitate PMB. Diferenta a intrat undeva, inclusiv tva-ul se va deconta...

Nu cred ca are rost sa iti pierzi timp pretios cu un fcsbist bizar precum ***, el traieste in lumea lui, carnea de *** e, se pare, halucinogena!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează