FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Nicolae Dică a reacționat după atacurile lui Alibec: "A avut șansa lui! Să ajungă unde își dorește"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 13:07

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu CFR Cluj, de duminică, ora 21:00. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look.

Dică a declarat că nu are niciun conflict cu atacantul Astrei, Denis Alibec, care l-a "înțepat" de când a plecat de la FCSB, și că îi dorește acestuia să dea cât mai multe goluri.

"Când se pierde un meci sau un campionat nu e doar una unei persoane. Câștigăm împreună, pierdem împreună. Din punctul meu de vedere, îi urez lui Denis să fie sănătos și să dea cât mai multe goluri. Să ajungă unde își dorește el. A avut șansa lui la Steaua și nu a profitat de ea.

Să fie săntos și să arate că are calităși. Sper să aibă evoluții ca cea din meciul cu Dinamo. Eu nu am nimic cu el", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă. 

Ce a spus Alibec:

"De ce mă întrebaţi pe mine de ce n-am funcţionat sezonul trecut? Întrebaţi-l pe Dică de ce nu a mers relaţia dintre noi. Nu mai pot să vorbesc despre asta fiindcă acum sunt la alt club şi trebuie să-mi văd de parcursul de aici, dar spun doar atât: primele 6 luni au fost foarte bune, cu domnul Reghecampf. Atunci de ce am fost bun? Şi când am fost bun se vorbea de mine. Probabil că nu m-am recuperat cum a trebuit când am avut pubalgie. Oricum, campionatul s-a pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, că doar nu joc eu singur", a declarat Denis Alibec, 27 de ani, înainte de meciul Dinamo - Astra 1-2, în care a marcat un gol și a dat o pasă de gol.

Citește și: Reghecampf nu s-a mai abținut! L-a "înțepat" pe Nicolae Dică: "Asta trebuie să faci pentru a fi un antrenor mare"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  15 Septembrie 2018, 15:49

Si sa pierzi prin golul lui Alibec in min 90 Ce as mai rade cu lacrimi

1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  15 Septembrie 2018, 15:47

Stai sa vezi cand ai sa pierzi titlul la Astra pe unde ai sa scoti camasa Dicane

Vezi toate comentariile (2)
Comentează