FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică cere transferuri la FCSB! Anunțul făcut azi de antrenor

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 16:01

Nicolae Dică a anunțat că își mai dorește transferuri în această vară, însă recunoaște că nu îi e ușor să aducă jucători de valoare. A explicat și ce are de gând referitor la schimbarea sistemului, din 4-2-3-1 în 4-3-3. 

"Chiar dacă avem un lot bun, mai îmi doresc jucători. Dar nu e uşor să aduci fotbalişti în această perioadă, pentru că jucătorii buni aşteaptă oferte de la cluburi importante, pe salarii bune.

Vom vedea dacă vom reuşi să mai aducem. Dacă nu, am mare încredere în jucătorii pe care îi am în lot. De la Cupa Mondială am pus ochii pe unii jucători, dar trebuie să găsim şi un buget de vreo 40-50 de milioane de euro", a declarat Nicolae Dică.

...detalii despre sistem: "În acest moment am schimbat sistemul, nu mai avem nevoie de un decar, de un jucător în spatele atacantului. Dar îi avem pe Man, Tănase, fotbalişti care au marcat multe goluri.

Speram ca şi Coman să facă meciuri bune pentru echipă. Avem si Moruţan, un jucător cu o tehnică foarte bună. Sunt jucători care îl pot înlocui pe Budi", a mai spus Nicolae Dică.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  20 Iulie 2018, 17:14

Normal ca iti doresti, Dicane. Numai pe tine nu prea te-a dorit nici un antrenor la Steaua(FCSB), nu? Fanii sigur nu te-au placut, deloc. Ti-a pus Dumnezeu palma pe frunte... Dar minte ioc!

minell73
minell73  •  20 Iulie 2018, 16:43

Bai ***,ca ziaristi nu sunteti. *** Chiar ati inebunit de tot? 50 de articole pe zi numai cu ***? Ma dar celelalte 13 echipe nu mai exista? ***. Puteti sa imi stergeti si contul nesimtitii ***. Ati inceput sa o faceti pe fața. Nu ar strica niste controale de la d.n.a pe la voi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atentu
atentu  •  20 Iulie 2018, 16:34

Omul e complet rupt de realitate şi aberează, sunt suficiente 2, cel mult, 3 meciuri ratate ca să aibă foarte mult timp liber de la interlop.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează