FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, dorit de o rivală din Liga 1: "E adevărat că suntem interesați de Dică. Becali îi face rău"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 09:48

Nicolae Dică a dezvăluit săptămâna trecută că a fost curtat de o formație din Liga 1 (detalii AICI). Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, admite că actualul antrenor de la FCSB a fost și este în continuare în vizorul său. 

"E adevărat că suntem interesați de Nicolae Dică. Nu i-am făcut o ofertă concretă acestuia, dar pentru noi este un antrenor interesant. Nu e ușor să reziști atâta timp la FCSB, mai ales cu un patron ca Gigi Becali. Când ajungi la FCSB, ca tehnician, beneficiezi de o anumită aură.

Dică este de apreciat că, pe lângă capacitatea de a transmite fotbaliștilor indicații legate de tehnică și de tactică, a avut și talentul de a gestiona relația cu Becali.

Eu sunt convins că, indiferent de ceea ce spune patronul, la FCSB nu se face totul doar cum vrea el. Dică are personalitate, chiar dacă îl mai calcă Gigi în picioare. Becali îi face rău lui Dică, dar și lui însuși. După ce va pleca de la FCSB, Nicolae Dică va fi o soluție pentru Botoșani. Vom vedea în viitor ce va fi", a declarat Iftime pentru Fanatik.

Vezi și: 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Decembrie 2018, 13:26
Postat de gintonic pe 11 Decembrie 2018, 10:59

botosani + fcsb = love

CRAIOVA OLGUTA SI ARBITRII =iubire vesnica !

navzar_t
navzar_t  •  11 Decembrie 2018, 13:21

De cand e Botosani o rivala? Din contra...

337461080097992
Marian Dumitrescu  •  11 Decembrie 2018, 11:48

Dute Dica, dute Dica la Botosani, acesta e nivelul tau. Cati ani mai trebuie sa treaca sa vada lumea aceste lucruri ? Cate campionate pierdute ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează