FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

EXCLUSIV Verdict crunt, ratează orice șansă pentru Euro 2024 » A trimis un mesaj de forță colegilor: „Să iasă sănătoși de pe teren. Și să bată pe FCSB cu 2-1!”

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 11:25 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 16:08

Nicolae Păun, 25 de ani, tocmai a fost operat ieri și are dureri teribile după intervenția chirurgicală. După o noapte de nesomn și chin, unul dintre liderii lui Sepsi a trimis un mesaj emoționant, dar și de luptă, coechipierilor înainte de meciul covăsnenilor cu FCSB, de miercuri seară, de la ora 21:45

Cel mai negru scenariu pentru Nicolae Păun, 25 de ani, s-a adeverit. Unul dintre liderii lui Sepsi s-a ales cu ruptură de ligament încrucișat, plus ruptură de ligament colateral medial, după contactul cu Jakub Hromada, în Rapid - Sepsi (0-1).

Jucătorul din Liga 1 care spune că se aseamănă cu vedetele din La Liga: „Fizic a la Busquets, calmez jocul a la Kroos”
PORTRET
Jucătorul din Liga 1 care spune că se aseamănă cu vedetele din La Liga: „Fizic a la Busquets, calmez jocul a la Kroos”

Internaționalul, care, teoretic, putea intra în calculele lui Edward Iordănescu pentru Euro 2024, având două selecții la prima reprezentativă chiar în mandatul actualului selecționerul, tocmai a fost operat ieri la Cluj Napoca și va începe recuperarea cât mai curând posibil.

Mijlocașul nu știe dacă va putea să-și susțină coechipierii fie și din tribună, miercuri seară, în Sepsi - FCSB, de la ora 21:45, fiind chinuit de dureri atroce după intervenția chirurgicală.

1,2milioane de euro este cota lui Nicolae Păun, conform transfermarkt

Prima reacție a lui Nicolae Păun după operația ce-l va ține departe tot restul anului: „Doamne ajută să trec peste dureri mai repede!"

„Deocamdată, am dureri foarte mari, n-am dormit toată noaptea. Doamne ajută să treacă mai repede! Minim 7 luni voi sta departe de gazon, din păcate, asta e viața.

Am avut ruptură de ligament încrucișat și de ligament colateral medial. Mulțumesc doctorilor care au avut grijă de mine. Abia aștept să trec peste dureri, nu mai pot după ultima noapte", a mărturisit Nicolae Păun pentru Gazeta Sporturilor.

Destinul a făcut ca și Jakub Hromada să se accidenteze în FCSB - Rapid (2-2), deunăzi, mijlocașul giuleștenilor accidentându-se la umăr, după o alunecare. Mijlocașul slovac s-a ales cu cel puțin două săptămâni de pauză după o luxație la umăr.

N-am ce să zic despre Hromada, n-a vrut nici el, clar, se întâmplă. Mi-a dat și el mesaj că-i pare rău
- Nicolae Păun, mijlocaș Sepsi

Nicolae Păun vede o victorie a lui Sepsi în meciul cu FCSB

Unul dintre fotbaliștii importanți ai lui Sepsi din ultimii ani, contribuind la cele patru trofee ale grupării, jucătorul oltean la origini speră ca echipa sa să pună piedică FCSB în lupta la titlu a roș-albaștrilor.

"Mesajul meu pentru colegi este să iasă sănătoși de pe teren, asta e cel mai important. Acum e prima dată când sunt accidentat atât de serios și văd cât de greu este.

Ca pronostic, Sepsi - FCSB, 2-1, Doamne ajută să iasă bine pentru noi!", a reacționat fotbalistul care a adunat 126 de meciuri pentru covăsneni în toate competițiile.

33de meciuri și 4 goluri a adunat Păun în actuala stagiune, având și un assist

FCSB - SEPSI » Laszlo Dioszegi dezminte ideea unui meci facil pentru roș-albaștri: „Indiferent cine câștigă campionatul, noi vrem să îi învingem pe toți”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Nu mai e la FCSB, dar „Aguero” are încredere totală în formația lui Becali: „Foarte talentați, pot trece de preliminarii!”

VIDEO Inter „Made in România” » FABULOS! Noii campioni ai Italiei au sărbătorit în vestiar pe maneaua lui Ionuț Cercel: „Iali-iali-iali”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  24 Aprilie 2024, 01:58
Postat de Nagyvagany pe 23 Aprilie 2024, 22:07

Ești răutăcios. Peluza înțelege foarte bine și limba română. Tu în schimb mai ai de învățat să scrii corect în limba ta maternă. Crede-mă, merită! E o limba frumoasă!

si limba ta materna care e? tu in CV ai sigur scris la rubrica limbi strai "romana" !

Nagyvagany
Nagyvagany  •  23 Aprilie 2024, 22:07
Postat de REMEMBER87 pe 23 Aprilie 2024, 12:01

In ce limba a transmis Paun mesajul ? Bilingv ...sa-l inteleaga si peluza !!

Ești răutăcios. Peluza înțelege foarte bine și limba română. Tu în schimb mai ai de învățat să scrii corect în limba ta maternă. Crede-mă, merită! E o limba frumoasă!

JohnParpalache
JohnParpalache  •  23 Aprilie 2024, 16:02

Baiatul a zis:„Sa bata PE fcsb”!Dar GSP,a „uitat” sa puna conjuncția„pe”!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează