FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Niculescu a pierdut încă o dată "trenul" Dinamo, dar le face o promisiune fanilor dinamoviști: "Vom intra în istorie"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 09:00

Claudiu Niculescu, unul dintre cei mai importanți dinamoviști din istoria recentă a echipei, va trebui să mai aștepte momentul mult așteptat, acela de a prelua banca tehnică a echipei sale de suflet. 

Aflat pe lista "câinilor", Niculescu a pierdut duelul de la distanță cu Vasile Miriuță pentru postul de antrenor, dar spune că nu e afectat de decizia șefilor dinamoviști.  

"Nu s-a întamplat nici de aceasta dată, nu e absolut nicio problemă. Poate nu e momentul. Dar, cândva, în viitor, va veni şi acea zi, sper. Iar când va veni, eu zic că voi intra în istorie.

Nu sunt dezamagit, absolut deloc. Sunt dezamăgit de un singur lucru, să nu se mai vehiculeze aceste lucruri. Pentru că trebuie să recunosc, și mie mi-a distrat puţin atenția de la ceea ce am de făcut aici.

Pentru mine e important totuși că la fiecare schimbare de antrenor se gândesc la mine. În iarnă, nu am resimţit atât de tare acest lucru, Când a venit Cosmin Contra, eram pe acea listă de trei-patru nume. Dar atunci nu eram sunt sub contract cu altă echipă. Acum sunt sub contract şi pot să spun că aceste zvonuri mi-au distrat atenţia", a declaratr Claudiu Niculescu, potrivit TV Telekom Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
geo.b.
geo.b.  •  19 Septembrie 2017, 15:49

Si zici ca s-a distrat bine atentia ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close