FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - POLI IAȘI 0-4

Niculescu, după umilința cu Poli Iași: "Îmi vine să plec în munți" » Reacția lui Stoican

Niculescu a fost extrem de furios în timpul meciului de azi cu Poli Iași // FOTO: RAED KRISHAN
Niculescu a fost extrem de furios în timpul meciului de azi cu Poli Iași // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 20:04

Claudiu Niculescu, tehnicianul celor de la FC Voluntari, și-a găsit cu greu cuvintele după umilința suferită de echipa sa pe teren propriu cu Poli Iași, scor 0-4. 

"Da, îmi vine să plec în munți. Prea multe lucruri nu sunt de spus. Le-am spus jucătorilor să nu le dăm spații adversarilor, să nu facem greșeli. Tocmai invers am făcut. A fost o umilință această înfrângere, jucătorii trebuie să-și revină pentru că lupta din subsolul clasamentului devine foarte aprigă.  Va fi un play-out foarte încins. 

Jucătorii n-au respectat absolut deloc ceea ce am pregătit în această săptămână. Nu știu cum se simt jucătorii. Prefer să nu fac reproșuri la cald, trebuie să revăd partida, să facem o analiză și să vedem după ce măsuri vom lua. Trebuie să luăm măsuri. 

Mă gândesc la ce s-a făcut greșit în această seară și sunt foarte multe lucruri făcute greșite. Sunt foarte supărat, nu foarte îngrijorat, dar trebuie să vedem ce vom face de mâine încolo. Atitudinea m-a deranjat foarte tare, sunt lucruri pe care nu le accept. Sunt mulți jucători care n-au avut atitudine în acest meci. Vedem ce măsuri vom lua. E clar că trebuie să facem asta. E greu de acceptat o asemenea înfrângere. Sunt supărat, dezamăgit, nu știu cum se simt jucătorii", a declarat Niculescu, la TV Telekom Sport.

Stoican exultă

"Azi ne-a ieșit tot. Și fazele de la corner, și combinațiile, ne-a ieșit tot. Cred că jucătorii mei s-au dăruit mai mult decât cei de la Voluntari. La pauză le-am spus să mențină ritmul ridicat, le-am zis că nu vreau să primim gol și să rămână la fel de concentrați. Cred că a fost un meci echilibrat. Poate scorul e prea drastic pentru că și ei au avut ocazii de a marca în a doua repriză.

Nouă ne-au intrat toate baloanele. Sunt fericit pentru jucătorii mei pentru că au reușit să demonstreze că pot juca fotbal la un nivel înalt. Sperăm să ajungem în play-off. Mai avem 3 meciuri foarte grele. Dacă nu reușeam să câștigăm azi era prematur să ne mai gândim la un loc de play-off", a spus antrenorul lui Poli Iași după joc. 

VIDEO cu golurile partidei

Vezi aici rezumatul partidei FC Voluntari - Poli Iași 0-4

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  04 Februarie 2018, 07:24

va antrebati undes spectatorii PAI noi santem prosti?nu vedem ? mai aveti putin si vom fugi si de la tv

bodrin
bodrin  •  03 Februarie 2018, 23:28

Daca nu castiga acest meci, echipa din Iasi era absurd/inutil ( nu prematur!!!) sa se gandeasca la play-off...

minell73
minell73  •  03 Februarie 2018, 21:20

E iarna. Oamenii din voluntari nu si-au mai platit taxele si impozitele. Automat,nici jucatorii nu au mai primit salariile de la primarie. De aia au jucat fara puterinţă.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează