FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADARE

Niculescu iese la atac după acuzele de blat din ultima etapă: "Cine crede asta e inconștient și nebun"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 20:22

Claudiu Niculescu a răbufnit după acuzele că FC Voluntari s-ar fi dat la o parte în meciul împotriva celor de la Concordia Chiajna, 0-1, partidă care i-a salvat pe ilfoveni de la retrogradare. 

Totodată, Claudiu i-a răspuns și lui Flavius Stoican, cu care chiar a discutat înaintea ultimei etape, lucru dezvăluit de tehnicianul celor de la Pandurii (DETALII AICI).

"Cine-și închipuie că, la cât am așteptat să antrenez și să reușesc performanțele pe care le-am reușit, acum o să intru în vestiar și să le zic ceva? Să le spun să se dea la o parte în nu știu ce meci.

Cine crede asta înseamnă că e un inconștient, un nebun", a zis Claudiu Niculescu la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1703821723210501
Bogdan Iorgulescu  •  08 Iunie 2017, 13:21

La cum a jucat echipa lui niculescu în cupă și cum a jucat cu chiajna este o diferență mare de tot.Toată lumea știe că echipa lui alexa și a obținut ultimele puncte doar cu ajutorul politicului și în special primarul din chiajna.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  08 Iunie 2017, 12:52

Niculescule, te credeam un juvete demn, dar ipostaza in care vrei sa nu fi vazut, mai mult te acuza. Inteleg ca iti este foarte greu sa recunosti ca acolo unde-i ordin, cu pacere!, dar sa incerci sa prostesti o tara intrega, este prea de tot! Se spune ca "Daca taceai, filozof ramaneai!", numai ca tu, aidoma acelei vietati care iese in frunte, incerci sa demonstrezei ca *** Ceva decenta nu ti-ar strica sau mai bine... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Iunie 2017, 12:05

vrajeala ieftina... este limpede ca nu Claudiu a trantit meciul, ca el nu poate spune cine. chiajna si voluntari sunt toxice! degeaba antrenezi in liga 1 astfel de echipa!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează