FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Nimeni nu e mai bun ca el acolo" » Declarații la superlativ despre primul transfer din era Mircea Rednic

Naser Aliji, pe vremea când evolua pentru Kaiserslautern // FOTO: Guliver/Getty Images
Naser Aliji, pe vremea când evolua pentru Kaiserslautern // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 18:53

Dinamo l-a prezentat astăzi pe fundașul stânga albanez de 24 de ani Naser Aliji, cu care Rednic speră să rezolve una dintre cele mai mari vulnerabilități din defensivă.

Azdren Llullkau, atacantul Astrei, compatriot cu Aliji, i-a făcut o caracterizare extrem de pozitivă noului transfer al "câinilor". 

"Este un jucător foarte bun pentru Dinamo, jucător de naţională, deştept pe teren, defensiv cred că nu e nimeni mai bun ca el, va ajuta foarte mult echipa sunt sigur. Am vorbit cu el despre Dinamo, i-am spus să vină ca este un club importat cu fani cu istorie", a declarat Llullkau, potrivit TV Telekom Sport.

Aliji, care are și cetățenie elvețiană, era liber de contract după ce în vară s-a despărțit de italienii de la Virtus Entella. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern. Aliji a jucat în naționalele de juniori ale Elveției și are 11 meciuri pentru naționala de seniori a Albaniei.

Vezi și: OFICIAL Prima mutare a lui Rednic după apocalipsa din Cupă » Fotbalistul a fost prezentat azi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  03 Noiembrie 2018, 09:45
Postat de corectu pe 03 Noiembrie 2018, 07:47

N-a mai jucat din mai.

Dar de pregatit se poate pregati! Salomao e de doi ani la dinamo si a ratat trei ocazii uriase razand ca fc5bistul la palmares. Cum e mai bine??

corectu
corectu  •  03 Noiembrie 2018, 07:47

N-a mai jucat din mai.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  03 Noiembrie 2018, 07:24

Gsp in loc sa modereze gigistii *** ma cenzureaza pe mine pentru nimic! Vai de voi cum ati ajuns!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează