FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nimeni nu vrea la FCSB » Echipa roș-albastră, refuzată de toată lumea: "Au preferat altceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 15:27

"Vom aduce 4-5 jucători și vom întări echipa", anunța Gigi Becali după calificarea FCSB în play-off-ul UEFA Champions League, unde se va duela cu Sporting Lisabona.

Antrenorul Nicolae Dică a vorbit dificultățile pe care le are echipa sa în a aduce jucători și spune că speră să aducă cel puțin un fundaș central.

"Depinde și de cluburi, dar și de jucătorii în sine. Noi am făcut și mai facem oferte. Cu unii chiar am ajuns la un acord, dar apoi au decis să plece în altă parte. Au preferat chiar și Serie B sau alte țări.

Sperăm să vină cât mai repede la echipă jucătorii pe care îi avem în vizor. Nu vă pot da eu nume, dar văd că îi știți voi foarte bine. Aștept și eu cu nerăbdare să vină cel puțin un fundaș central. Noi ne-am propus să luăm doi, dar măcar unul să vină", a spus Dică la conferința de presă.

Citește și: Vine la FCSB în cel mai scurt timp! Becali a ajuns la un acord pentru fotbalistul dorit de Dică și MM

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (50)
485809194904413
Costel Tudor  •  05 August 2017, 22:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  05 August 2017, 19:48

Așa ceva! Nici înainte de 90 nu vroia nimeni să emigreze în URSS:))

cool_down
cool_down  •  05 August 2017, 19:31
Postat de observator_federal pe 05 August 2017, 18:51

Tocmai cand credea ca a dat lovitura in privinta popularitatii si a exhibarii "in toata splendoarea" a farmecului personal si a arogantelor mimiste in celebra "conferinta de presa" de ieri, Gigi si-a facut cel mai mare deserviciu: a fost ca o revelatie brusca a opiniei publice despre chipul adevarat al marelui latifundiar si patron de echipa vicecampioana: atâtea ironii si comentarii sarcastice nu putea strange Gigi nici daca at fi candidat din nou la presedintie! Dementzial!

Valul de sarcasm te-a lovit pe tine,probabil. Vezi ca faci deja bulbuci. Urmeaza muscatul degetelor si altele specifice eternului loc 4

Vezi toate comentariile (50)
Comentează