FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FARUL

Nistor a explicat celebrarea de la golul cu Farul: „Le-am închis gura”

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 20:40 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 21:59

U Cluj - Farul 1-0. Dan Nistor, marcatorul singurului gol, a explicat modul în care a ales să sărbătorească reușita.

Nistor le-a făcut semn, cu mâna, contestatarilor care vorbesc prea mult. „Le-am închis gura”, a spus Dan.

Gafă monumentală la U Cluj - Farul » Preferatul lui Gică Hagi s-a făcut de râs
U Cluj - Farul
Gafă monumentală la U Cluj - Farul » Preferatul lui Gică Hagi s-a făcut de râs

U Cluj - Farul 1-0. Ce a declarat Dan Nistor după meci

„O victorie grea, muncită, cu o echipă bună. Mai avem două meciuri, sper să luăm 6 puncte. Sincer, am fost dezamăgit că am fost criticat. Suntem mai mulți în teren, nu joc singur. Astea sunt persoanele, eu mă bucur că le-am închis gura.

Această echipă merită să intre în play-off. Dacă vom juca la fel ca în acest meci, sigur luăm 6 puncte. Cu Botoșani o să fie cel mai greu meci din acest campionat, cei de acolo nu mai au nimic de pierdut. E un meci important pentru noi, pentru fani, pentru oraș. Ar fi ceva senzațional să fim în play-off! Anul trecut am fost în finala Cupei României, creștem treptat”, a declarat Nistor, la Prima Sport.

Ioan Ovidiu Sabău, fericit și precaut

„Era un meci foarte important. În sfârșit pot să mă bucur și eu câteva ore. Îi felicit pe jucători, dar și publicul, care ne-a ajutat foarte mult. Merită toate aprecierea și respectul meu. Ne bucurăm, dar trebuie să avem continuitate.

Văd echipa foarte bine din punct de vedere mental. Când am arătat rău, am spus. Acum echipa are încredere. Are acel spirit de care ai nevoie pentru o victorie. Noi putem să spunem că fotbaliștii importanți joacă aproape de nivelul lor.

Pe Farul o văd calificată în play-off. Este o echipă cu experiență. La noi există o primă pentru o calificare în play-off. Vreți să vă spun și sumele? Nu le spuneam, oricum. Sunt niște bonusuri speciale.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului, conform digisport.ro.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”
CCA
Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”
Încă un arbitru refuzat în Superligă: „Să se dea bolnav dacă va fi delegat la meciurile noastre!”
CERERE
Încă un arbitru refuzat în Superligă: „Să se dea bolnav dacă va fi delegat la meciurile noastre!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sandiego
sandiego  •  29 Februarie 2024, 06:34

da mai napolapt, voi astia de la cluj sunteti dati dracului; nici nu stiu de ce tineti in echipa un oltean si un brailean; voi ar trebui sa aveti doar englezi si nemti, ca sa nu va puta...

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  28 Februarie 2024, 22:38

Nu le- ai închis gura nimănui, Datorita echipei ai dat niște goluri ,dar și AI UMBLAT PE TEREN 75% din meciuri ! Nici o echipa din super liga nu cred ca te va dori în următorul an 2024- 2025 ! Asa ca mai bine uitați-vă în oglinda și tu și nici Chipciu nu sunteți deloc de neînlocuit dimpotrivă blocați locul altora mai activi pe teren ( nu neapărat actual) ! Oricum sunteți pe tobogan ambii asa ca mai multa modestie ! Chiar dacă asta este cam greu pt. un Oltean și un Brăilan ,NU VA CREDETI BURUCUL PAMANTULUI! "U" DE FAPT VA INTINS O MANA !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează