FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 0-1

Nistor explică gestul făcut în prelungiri: " E o regulă în fotbal..." + Declarații exuberante după ce Dinamo a urcat pe locul 9: "Ne-am dezlănțuit, a fost o bucurie de nedescris în vestiar"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 23:03

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, a vorbit după victoria reușită de "câini" în deplasare cu FC Voluntari, 1-0. Mijlocașul a obținut penalty-ul din care Salomao a adus golul victoriei și a explicat de ce a refuzat cu vehemență să execute lovitura de la 11 metri.

"E o regulă în fotbal: cel care a scos penalty-ul nu trebuie să execute. De asta am făcut semn să bată Salomao! Trebuie respectată această regulă. Eu trebuia să bat, înainte de meci, dar trebuia să se schimbe executantul.

A fost o bucurie de nedescris în vestiar, ne-am dezlănțuit. Ne așteaptă zile grele pentru că duminică urmează meciul cu rivala de moarte.


Nistor făcând semn spre antrenor că nu dorește să execute

Cred că în meciurile anterioare am avut neșansă. Ne dorim să renaștem, sper ca la meciul viitor să avem și suporterii de partea noastră. Nu suntem la rangul lor, dar sperăm să vină cât mai aproape de noi. O victorie cu FCSB ar însemna împăcarea cu suporterii și sper din tot sufletul să câștigăm. Vedem duminică dacă mai contăm în lupta pentru play-off sau nu", a spus Nistor, la TV Telekom Sport. 

FC Voluntari - Dinamo 0-1
A marcat: Salomao '90+4 p.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
2510294775653136
Christian DN  •  06 Noiembrie 2018, 20:04

Se bucura ca scăpa cu chiu cu vai de retrogradare

gazistu
gazistu  •  06 Noiembrie 2018, 14:59

Halal, Ziceti-ne si noua, ce sa faca dynamo, cu jocu asta in EL, sa zicem cu Young boys, de exemplu? le umfla elvetienii vreo 4 boabe, asa fara sa transpire, sa nu zicem echipe gen Lazio, Maseille, Hertha, Bilbao ....

st.il.
st.il.  •  06 Noiembrie 2018, 10:23

Săracii !!!...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează